nlc.hu
Sztárok
Puzsér-Ábrahám vita: Már nem gyanúsítják Ábrahámot súlyos testi sértés kísérletével

Puzsér-Ábrahám vita: már nem gyanúsítják Ábrahámot súlyos testi sértés kísérletével

Igazi fordulat következett be Puzsér és Ábrahám vitájában, utóbbit ugyanis már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével.

Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója ököllel arcon ütötte Puzsér Róbertet, miután a kritikus egy szatirikus gúnyiratban a Facebookon úgy írt a kettőjük konfliktusáról, mintha korábban szexuális kapcsolatuk lett volna, és ő épp a nyilvánosság előtt szakítana vele. A gúnyos poszt után Ábrahám találkozót kért Puzsértól, ahol rá akarta venni a kritikust, hogy beüljön a kocsijába. Ő erre nem volt hajlandó.

Puzsér Róbert magyaráz (forrás: YouTube/Puzsér Róbert oldala)

Puzsér Róbert magyaráz (forrás: YouTube/Puzsér Róbert oldala)

Sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott.

– mesélte Puzsér a Telexnek, elmondva, hogy nem ütött vissza, hanem egyből a rendőrségre ment, hogy feljelentést tegyen.

A BRFK a lap megkeresésére megerősítette, hogy feljelentés történt, és nyomozást folytatnak súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Azóta Ábrahám Róbert véleménycikkel jelentkezett a Pesti Srácok oldalán „A tűréshatáron túl – Vélemény!!!!” címmel.

A szerző szerint az erőszak nem a pofonnal kezdődött, hanem azzal a hergeléssel „amivel Puzsér évek óta uszította Robi ellen az érte rajongó hordáját”.

Annyi biztos, hogy a tettlegesség tényét maga Ábrahám sem tagadja, sőt maga sétált be a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra, hogy beismerő vallomást tegyen. Hiába tett azonban vallomást, Puzsér Róbert feljelentését követően a IX. kerület nyomozói éjfél után nem sokkal a lakásán őrizetbe vették, fogdába zárták, rabosították és újra kihallgatták – írta meg a Blikk.

Fordulat az ügyben

A lap megkeresésére Ábrahám közölte, hogy már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével. 

A kihallgatásom során panasszal éltem a gyanúsítás ellen arra hivatkozva, hogy az eljáró nyomozók még be sem bizonyították, hogy ököllel ütöttem volna tenyér helyett. Ezt pedig a Puzsér Róbert által készítettet szakértői látlelet sem támasztotta alá. A nyomozók jócskán előre szaladva próbáltak engem a lehető legsúlyosabb gyanúsítás alá vonni. A IX. kerületi Ügyészségtől kapott határozat szerint most kimondhatom, megalapozottnak találták a pofont

A Blikkhez is eljuttatott határozat kimondja, hogy a nyomozóhatóság érdemi nyomozás nélkül vádolta meg Ábrahám Róbertet súlyos testisértés kísérletével, így a panasznak helyt adva Ábrahám gyanúsítását azonnali hatállyal megszünteti.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Ábrahám Róbert nem lesz felelősségre vonva, csupán annyit tesz, hogy az ügyben eljáró nyomozók hibáztak és ideje korán gyanúsították meg a lehető legsúlyosabb bűncselekmény elkövetésével. Gyanúsítani tehát fogják valamivel, csak az a kérdés még, hogy mivel. Ez a nyomozástól eredményétől függ. 

„Vannak olyan pillanatok, amikor bármelyik emberből, még a legjámborabból is ki lehet hozni azt az énjét, amit nem szeretne a tükörben látni. Ez megtörtént. Puzsérnak azonban nem volt elég, hogy vállalom ennek következményeit, ő ki akarta hozni a kínálkozó lehetőségből a maximumot. Nehogy már egy pofon miatt kelljen felelnem, ha mindjárt hazudhat ökölcsapást is. Hozzáteszem, bár Dopemant pár hete még verekedni hívta, egy pofont sem bírt ki teátrális hazudozás nélkül, ha valóban ökölcsapást kapott volna, akkor most valószínű arról beszélne, hogy lelőttem. Ami ettől szörnyűbb, hogy többen tényként közölték az emberekkel, hogy ököllel ütöttem meg Robit, míg azt meg sem említik, hogy erre egyelőre semmilyen bizonyíték nincsen, sőt, ami van, az épp cáfolja mindezt. Mindamellett nyugodt vagyok, ahogy a Tanú című filmet idéző nyomozók, úgy ők sem fogják megúszni ezt a manipulatív kalandot” – mondta Ábrahám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top