nlc.hu
Sztárok
Kiszivárgott: Félelmetes kaszkadőrmutatvánnyal készül Tom Cruise az olimpiai záróünnepségre

Kiszivárgott: félelmetes kaszkadőrmutatvánnyal készül Tom Cruise az olimpiai záróünnepségre

Az értesülések szerint a színész egy vérfagyasztó kaszkadőrmutatvánnyal viszi át az olimpia zászlaját a tengerentúlra. Ez biztosan nem lesz semmi!

A pletykák szerint Tom Cruise is részt vesz majd a 2024-es párizsi olimpia záróünnepségén, ráadásul nem is akármilyen posztot ölt majd magára, ugyanis egy elképesztő mutatvánnyal készül majd a világnak. Állítólag maga a Top Gun-filmek sztárja kereste fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot a kaszkadőrmutatvány ötletével.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A 2024-es olimpia augusztus 11-én ér majd véget, a következőt pedig 2028-ban Los Angelesben rendezik meg, így akár érthető is, hogy Tom Cruise is szerepet kaphat a kiszivárgott értesülés szerint. A TMZ közvetlen forrásból származó információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a legendás színész a Stade de France tetejéről száll majd alá, és onnan viszi tovább az olimpia hivatalos zászlaját – írja a Blikk

Mindezek után egy előre felvett szegmensre váltanak, ahol azt láthatjuk majd, hogy Tom Cruise repülőgépre száll, és ezzel Franciaországból Los Angelesbe viszi át az olimpiai zászlót. Végül a színész kiugrik a repülőgépből, hogy aztán a Hollywood feliraton landoljon. Bár elsőre furcsának tűnhet, hogy egy színész ilyen merész mutatványra vállalkozzon, ne felejtsük el, hogy Tom Cruise-tól nem állnak messze a kaszkadőrmutatványok, ugyanis számos alkalommal kaszkadőr nélkül hajtja végre saját filmjeiben is a félelmetes jeleneteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top