nlc.hu
Sztárok
Ben Affleckre alig lehet ráismerni az új, lázadó frizurájával

Ben Affleckre alig lehet ráismerni az új, lázadó frizurájával

Az 51 éves színész motorozás közben mutatta meg új, irokéz hajra emlékeztető frizuráját, ami elég szokatlan tőle.
Ben Affleck az Amazon Studios "AIR" című filmjének világpremierjén a Regency Village Színházban 2023. március 27-én Los Angelesben, Kaliforniában

Vadonatúj frizurájával alig lehet ráismerni Ben Affleckre, akit szombaton Los Angelesben kaptak lencsevégre motorozás közben.

A People magazin által közölt fotókon az 51 éves színész egy fekete motoros kabátot, alatta egy fekete Red Hot Chili Peppers-pólót viselt, amelyeket egy szürke farmerrel és egy fekete-ezüst napszemüveggel kombinált.

Nagyon szokatlan tőle ez a lázadó stílus, a faux hawk (kb. áltaréj) frizura pedig kicsit még a Taxisofőr című Scorsese-film főszereplőjét, a Robert De Niro által alakított Travis Bickle-t is megidézi:

Affleck hétvégi programjára azután került sor, hogy feleségével, Jennifer Lopezzel külön töltötték az elmúlt heteket. Egyelőre nem tudni, hogy a folyamatosan feszültségek után a pár valóban válik-e, de júniusban egy ismerősük azt mondta, hogy nincsenek közös terveik a nyárra, és a külön életükre koncentrálnak.

(Kiemelt kép: Jon Kopaloff / Getty Images via AFP)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top