nlc.hu
Sztárok
Érkezik a Gipsy Kings! – A legendás együttes augusztus 24-én Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyáron koncertezik

Érkezik a Gipsy Kings! – A legendás együttes augusztus 24-én Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyáron koncertezik

A színházi előadások mellett a Mézesvölgyi Nyár minden évben koncertekkel, köztük sztárvendéggel is várja közönségét. Idén a Grammy-díjas Gipsy Kings by Diego Baliardo érkezik Veresegyházra, és hozzák magukkal a Bamboleot is. Előzenekaruk a nagy sikerű Gypo Circus és Szirota Jennifer.

A világ egyik legnépszerűbb zenakara, a „Bamboleo”, a „Baila Me”, a „Volare”, a „Djobi, djoba” című slágerek és számos más világszerte ismert dal előadói eddig 13 zenei albumot adtak ki, számos Grammy-jelölést kaptak és közel négy évtizede koncerteznek. A 80-as évek utánozhatatlan stílusában zenélő fiúknak mai napig 5,5 millió hallgatója van Spotify csatornájukon, minden hónapban. A legendák 7 gitárral, 12 tagú zenekarral, forró flamenco, salsa és pop dallamokkal érkeznek Veresegyházra augusztusban, európai nagy turnéjuk egyik állomásaként.

Érkezik a Gipsy Kings! - A legendás együttes augusztus 24-én Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyáron koncertezik.

Gipsy Kings by Diego Baliardo Fotó: Veres 1 Színház

Legendás zenekarhoz pedig méltó kísérő dukál! A Gipsy Kings előzenekara augusztus 24-én a hazai ethno-punk királyai, a Gypo Circus, méghozzá Szirota Jenniferrel kiegészülve! Az egyedülálló stílusú formáció garantáltan balkáni hangulatot varázsol majd, és a basszusgitáron cimbalmozás sem kizárt! A fesztivált szervező Veres 1 Színház 1900 férőhelyes szabadtéri színpaddal várja a nosztalgiázni vágyókat, a szüleik kedvencét megismerni vágyó fiatalokat és a Gypo rajongókat!

A Gipsy Kings koncertre néhány jegy még ide kattintva elérhető.

Érkezik a Gipsy Kings! - A legendás együttes augusztus 24-én Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyáron koncertezik.

GypoCircus

A Mézesvölgyi Nyár nyolcadik szezonját nyitotta meg idén és 23 estén át húsznál is több programmal várja a közönséget: családi előadásokkal, musicalekkel, vígjátékokkal – összesen hét színház sikerdarabjaival –  és nagykoncertekkel. A szervezők pedig a legkisebbekre is gondolnak. A nemzetközi sztár Gipsy Kings mellett augusztusban egy hazai legenda, Halász Judit is elhozza egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait, megannyi generáció „közös többszörösét”. A Csiribiri legnagyobb szabadtéri koncertje augusztus 16-án látható Veresegyházon.

A Mézesvölgyi Nyár részletes programja ide kattintva érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top