nlc.hu
Sztárok
Brutális kockahasat villantott Gelencsér Tímea

Letolt szoknyában, egy szál bugyiban és topban villantott brutális kockahasat Gelencsér Tímea

Úgy tűnik Gelencsér Timinek nagyon jót tett a változás, ugyanis minden eddiginél tündöklőbb formában láthatjuk a szépségkirálynőt!

Gelencsér Tímea hihetetlen formában van és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb Instagram-bejegyzése amelyen egy topban, bugyiban és egy éppen lecsúszni készülő szoknyában látható. A nemrégiben a TV2 csatornájától az RTL-hez igazolt híresség tökéletes alakja nem is csoda, hiszen Timi köztudottan a sportok szerelmese, egykori FitKid versenyzőként és Exatlonistaként pedig a mindennapjai részévé vált a rendszeres mozgás. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ha valaki megirigyelte volna hibátlan alakját és elképesztő kockahasát, Timi azt is elárulta már korábbi nyilatkozataiban, hogy az ember lányának mit kell megtennie érte. Mint mondta, legtöbbször futni jár, vagy edzőterembe, de kipróbálta már a táncot, a bokszolást, a légtornát, a snowboardozást és megannyi más sportágat is.

Ma ilyen hangulatban ébredtem

– írta forró fotójához a szépség, aki hamarosan Árpa Attila mellett lesz látható a Hell Boxing Kings nevű nemzetközi bokszverseny műsorvezetőjeként. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top