nlc.hu
Sztárok
Helytelen viselkedésre hivatkozva azonnal hazaküldték az olimpiai faluból Luana Alonso-t

Helytelen viselkedésre hivatkozva azonnal hazaküldték az olimpiai faluból a dögös úszónőt

Rossz döntést hozott Luana Alonso, és meg is fizette az árát, ugyanis azonnali hatállyal hazaküldték az olimpia egyik legszebb nőjének tartott sportolót.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy sokan a paraguay-i színekben versenyző, Luana Alonsót tartják az olimpia egyik legszebb sportolónőjének. Később már az úszónő kapcsán arról szóltak a hírek, hogy rendkívül fiatalon abbahagyja a versenyzést, ugyanis inkább influenszer karrierjére, illetve tanulmányaira szeretne koncentrálni egy nap pedig sportminiszter szeretne lenni, hogy segítse és népszerűsítse a sportot hazájában.

Luana Alonso úszó

Fotó: Instagram/Luana Alonso

Ez azonban még nem minden, ami körbejárta a világsajtót a sportolónőről, ugyanis most kiderült, hogy illetlen viselkedésre hivatkozva azonnali hatállyal hazaküldték az olimpiai faluból egy héttel az olimpia vége előtt. A nyilatkozat bár nem tért ki pontosan arra, hogy mit is takar számukra a „helytelen viselkedés”, azonban Larissa Schaerer így nyilatkozott a távozásáról: 

Jelenléte nem teremtett megfelelő légkört a paraguay-i csapaton belül. Köszönjük neki, hogy az utasításaink szerint jár el, miután saját akaratából nem töltötte az éjszakát az olimpiai faluban

– mondta, utalva arra, hogy az azonnali távozás oka talán az is lehetett, hogy Luana valahol máshol töltötte az egyik éjszakát. 

Alonso Instagram-története is az sugallja, hogy tényleg eleget tett a kérésnek és azóta visszautazott az Egyesült Államokba, ahol politikatudományokat tanul.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top