nlc.hu
Sztárok
Zátonyra futott házasságok a királyi családokban

Zátonyra futott házasságok a királyi családokban

Miután a dubaji emír lánya az Instagramon jelentette be a válását, elgondolkodtunk: mely házasságok végződtek még szakítással a világ uralkodócsaládjaiban?

Dubaj hercegnője, teljes nevén Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum nemrégiben egy igencsak érdekes módot választott a szakításra. Olyasvalamit, amire a világ egyetlen királyi családjában nem volt még példa. Az Instagramon közölte a férjével (!), hogy elválik tőle. Ügyes megoldás, legalább egyúttal a nyilvánosság tájékoztatását is letudta.

„Kedves férjem! Mivel legfoglal téged mások társasága, ezennel itt jelentem ki a válásunkat”

írta a hercegnő. Majd még háromszor leírta – az iszlám szokásoknak megfelelően –, hogy „elválok tőled”. Bár a dubai királyi család egyelőre nem erősítette meg a hercegnő közleményét, az internetet futótűzként szántotta fel a nő döntése és annak megvalósítása.

a dubai hercegnő és férje

A dubai hercegnő, Sheikha Mahra és férje (Fotó: hhshmahra/Instagram)

Bár ez valóban szokatlan módja a válás bejelentésének, a szakítás maga még az uralkodócsaládokban sem az. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a házasságokat, amik nem állták ki az idő próbáját. 

diana és károly
Megnézem
Összes kép (6)

via és via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top