nlc.hu
Sztárok
Vajna Tímea: „Az orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítani a petefészkem felét"

Vajna Tímea: „Az orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítani a petefészkem felét”

Nagy hibát vétett az üzletasszony szerint orvosa akkor, amikor eltávolította a petefészke felét azelőtt, hogy kivetette volna a petesejteket.

Vajna Tímeától már megszokhattuk, hogy mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél életéről a közösségi oldalán, ez alól pedig az a küzdelméről való beszámolás sem kivétel, hogy nagyon szeretne édesanya lenni. Az üzletasszony már számos alkalommal posztolt arról, hogy mit meg nem tesz azért, hogy anya lehessen és legújabb 24 órán át elérhető Instagram-posztjában is újfent erről az útjáról vallott. 

Fotó: Vajna Tímea

Fotó: Vajna Tímea

Timi ugyanis megosztott egy bejegyzést egy másik hölgytől, aki elmeséli az anyaságért folytatott küzdelmét. Az nemrégiben újraházasodott üzletasszony pedig elárulja, hogy nála is ugyanaz a helyzet áll fenn, mint a másik bátor nőnél, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy milyen nehézségei vannak a gyermekáldásért folyó küzdelemben. 

Nálam is ugyanez volt. Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítania az egyik petefészkem felét egy nagy ciszta miatt, mielőtt ki nem vetetem a petesejteket, mert az elektromos kés (amit használnak az endometriózis és a ciszta műtétnél) szétroncsolja még a maradék petesejteket és szöveteket is!

– írta meg közösségi oldalán egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben fájdalmát Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top