nlc.hu
Sztárok
Máris összeköltözik VV Reni és VV Geri, akiknek a villában fogant meg közös gyermekük

A várandós VV Reni és VV Geri elárulta, mikor fognak dönteni babájuk sorsáról

Máris összeköltözik a Való Világ 12 szerelmespárja, akiknek a villában fogant meg közös gyermekük. A magzat sorsáról azonban pár hét múlva döntenek majd.

A Való Világ villájában derült ki, hogy gyermeket vár VV Reni, a születendő baba apja pedig VV Geri lesz. Reni bár mindennek ellenére úgy döntött, hogy így is folytatja a játékot nem sokáig maradhatott játékban, a nézők ugyanis kiszavazták őt. 

Fotó: RTL+

Fotó: RTL+

Az előzmények

VV Geri eleinte nehezen emésztette meg, hogy szerelmének késik a menstruációja, és fel kell készülnie egy lehetséges pozitív terhességi tesztre. Akkor ezt mondta: “Ugye tudod, hogy én mindenben mellett állok? Könyörgök csak, csak, csak… ne”

Aztán később sem volt felhőtlen a férfi öröme, akinek Reni – a vérvizsgálat után – elmondta, hogy valóban várandós. ” Ne akadj ki nagyon, mert van időnk átgondolni mindent! Igen, egy gyerek felneveléséhez valóban egy stabil párkapcsolat kell. Attól, hogy mi két hónapja itt vagyunk, még ez nem az….De ez akkor is egy élet!“– mondta a nő.

“Fú b…meg, én nem tudok erre mit mondani. Az a baj, hogy esküszöm nem tudok. Totális sokkban vagyok” – reagált az apuka, aki csak az aktus után vette észre, hogy leesett a gumi. Később így nyilatkozott: 

“Tudod, olyan hihetetlen, hogy még én is csak egy gyerek vagyok, – 21 éves- és ott van egy gyerek, aki viszont az enyém. Nem mondhatom azt 100 százalékban, hogy nem akarom.”

Álomsztori lesz a kapcsolatukból?

Bár mindezeket olvasva többen azt gondolhatják, hogy a párra nagyon nehéz időszak és döntés vár, úgy tűnik, a villából hazatérve egyre szorosabb lett a kapcsolatuk, olyannyira, hogy össze is költöznek. A fiatal lány és párja pedig még két-három hetet adott maguknak a döntés meghozására, hogy megtartsák-e a babát, vagy sem. VV Reni pedig azt is elárulta, hogy érzi most magát: 

Leginkább hányingerem szokott lenni. Őszintén szólva, vágynék egy kis nyugalomra, de annyi minden történik, hogy konkrétan lehetetlen normálisan pihenni, úgyhogy most még nem élem meg túl jól, főleg az állandó hányinger miatt

– mondta majd hozzátette, hogy mi vár rájuk a jövőben:

Összeköltözés fixen, mert egy percig nem bírjuk egymás nélkül.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top