Falusi Mariann a mai napig visszajár Lang Györgyi lakásába

F. B. | 2024. Augusztus 06.
Az énekesnő sokszor visszajár Lang Györgyi lakásába, ahol a Pa-dö-dő korábbi táncosaival és zenészeivel is szokott találkozni, beszélgetni.

Falusi Mariann testvéreként szerette Lang Györgyit, gyakorta visszajár lakásába. Mint mondta, akkor vesztette el minden rokonát, amikor édesanyja és édesapja után ő is eltávozott. Mariann azonban nem magányos, rengeteg barátja van, illetve a Balatonon is gyakorta tartózkodik. Leginkább az elő- és az utószezont szereti, mert akkor kevés a turista és csak a helyiek maradnak a parton.

Fotó: Schumy Csaba

Apuci már rég elment, tavaly Anyuci és Györgyi is, aki olyan volt, mint a testvérem. Mostanra egyedül maradtam, más rokonom nincs, de szerencsére nagy baráti társaság vesz körül, rájuk mindig számíthatok

– mondta Mariann aki, Lang Györgyi lakásába is sokszor visszajár, ott is összefut barátokkal.

 A Pa-dö-dő korábbi táncosaival és zenészeivel van egy zárt körű Messenger-csoportunk, kiírom, amikor Györgyi lakásába megyek, és akinek kedve van, eljön egy jót dumcsizni

– tette hozzá az énekesnő, aki imádja a Balatont, így oda is gyakorta lejár.

„Gyakran október elején is úszom a Balcsiban. Olyan békés minden, feltöltődöm a természetben. Élvezem a forró nyarakat, a nagy hőség sem viselt meg, ami júliusban volt Magyarországon”  – jegyezte meg Mariann, akit a nagy hőség sem igazán zavar, olyannyira szereti a nyarat.

Mindig próbál pozitív maradni

Mariann szerint az élet túl rövid, így hát muszáj élvezetessé tenni. Emiatt igyekszik mindig pozitív is maradni. 

„Sosem voltam depressziós, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Talán egyszer jártam pszichológusnál, de nála ülve rájöttem, hogy semmi keresnivalóm nincs ott, mert csak én tudom kihúzni magam a mélypontról. Számomra a legjobb terápia az élő koncert, a távoli országok felfedezése és újabban a csoda szép kertemnek örülök”

– vallotta meg a Meglepetés magazinnak.

Exit mobile version