nlc.hu
Sztárok
Falusi Mariann mindig hordja Lang Györgyi nyakláncát

“A halála óta hordom Györgyi nyakláncát” – Falusi Mariann a mai napig nem tudja megnézni közös felvételeiket

Az énekesnő őszintén vallott arról, hogy milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie az élmúlt időszakban, és hogyan birkózott meg velük.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a Pa-Dö-Dő együttes énekesnője. Falusi Mariann ugyanis az elmúlt egy évben nem csak édesanyját veszítette el, hanem a társát is, akivel harminc évig elválaszthatatlanok voltak. A 65 éves énekesnő azonban igyekszik erősnek maradni. 

Fotó:TV2

Fotó:TV2

A munkába menekült

„Azt vallom, mindig kell keresni kapaszkodókat, hogy az embert ne őrölje az, ami körülötte történik” – árulta el Mariann, akit a fájdalmakkal teli időszakán a munkája és a közönség szeretete segítette a túlélésben. 

Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő másik fele tavaly májusban hunyt el, Mariann-nak pedig akkor egészen év végéig mindössze három szabad estéje volt.

„Ez iszonyatos mennyiségű munka, ami összeszedettséget követel, egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy szétessek” – mondta a hot! magazinnak.

22 kilót fogyott kínzó gyásza alatt

„Rengeteg hullámvölgyem volt az elmúlt egy évben, de az az elképesztő szeretetcunami, ami áradt felénk, sokat segített. A búcsúztató az állatkertben egy hihetetlenül jól sikerült, méltóságteljes, ugyanakkor játékos és abszolút Györgyihez illő dolog volt. Ráadásul megmutatta, mennyien szerették őt, a humorát, a jókedvét, és hogy ennek a betegségnek a tudatában csinálta végig azt a közel negyven évet, amíg együtt dolgoztunk. Egy pillanatig nem rendült meg, szó szerint kinevette a halált, ez pedig mindig tartja bennem a lelket – emlékezett vissza az énekesnő, hozzátéve: mindig ezt idézi fel, amikor rosszul van, hogy Györgyi nagyon bölcs és elfogadó ember volt, emellett a jókedv és a humor is folyamatosan áradt belőle, még a halála előtti időszakban is.”

A mai napig nem tudom megnézni a közös felvételeinket. Amikor együtt szerepeltünk műsorokban, marhára tudtunk nevetni– jelentette ki Mariann, aki úgy érzi, a társa így is vele van mindig, bárhol is jár a világban. – A halála óta hordom Györgyi nyakláncát. Annak idején kapta Kulka Jánostól, egy ezüstfigura fafejjel. Hatalmas érzelmi értéke van számomra, és azt érzem, így Györgyi mindig velem van, bárhol is vagyok a világban.

– fejtette ki az énekesnő, akinek az elmúlt időszakban teljesen átalakult az élete. Huszonkét kilót fogyott, teljes életmódváltáson ment keresztül, emellett számtalan olyan dolgot is meg kellett tanulnia, ami előtte nem volt rá jellemző. Az énekléssel azonban azóta sem hagyott fel, ami mellett új hobbija is van: a kertészkedés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top