nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina bedobta a kérdést: fürödjön egy apa a kislányával?

Kulcsár Edina bedobta a kérdést: fürödjön együtt egy apa a kislányával?

Az üzletasszony igencsak elgondolkodott a kérdésen mikor meghallotta, hogy van olyan édesapa, aki együtt fürdik óvodás kislányával.

Kulcsár Edina kikérte követői véleményét egy megosztó kérdésben. A várandós, hamarosan négygyermekes édesanya ugyanis hallott egy történetet, amelyben egy édesapa együtt fürdik óvodás kislányával. Az üzletasszony a téma kapcsán megkérdezte követőit, hogy ők hogyan látják azt, ha egy apa együtt fürdik óvodás lányával, illetve mit gondolnak arról, ha egy édesanya teszi ugyanezt.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Nem vitának szánom ezt a posztot, csak érdekel, hogy a többség hogy látja. Minden meglátás érdekel. – kezdett bele mondandójába Instagram-oldalán a modell. 

„Pár hete hallottam egy sztorit, ami azóta is bennem van és sokat agyalok rajta.

A történet röviden: Apuka együtt fürdik a kislányával. A gyermek egyébként ovis. Szerintetek helyénvaló? Ha igen, akkor a gyerek maximum hány éves koráig ,,megengedett” ?

Más a helyzet, ha apuka a fiával fürdik és ha anyuka a lányával? 
Nagyon köszönöm, ha megosztjátok a véleményeteket. Lehet, hogy mások számára is hasznos lehet a többség véleménye.” – folytatta.

Kulcsár Edina hamarosan életet ad negyedik gyermekének

Egészen addig találgattak a rajongók, hogy vajon tényleg várandós-e negyedik gyermekével Kulcsár Edina, amíg idén februárban férjével G.w.M.-mel be nem jelentették, hogy minden hír igaznak bizonyult és a modell egy kisfiút hord a szíve alatt. Edina és szerelme már nagyon várják a második közös gyermekük érkezését, a rapper pedig olyannyira félti feleségét, hogy még vezetni sem engedi.

A modell és üzletasszony elárulta, hogy azon sem stresszel, hogy hamarosan már négy gyermek büszke édesanyja lesz, segítsége ugyanis rengeteg van, leginkább az édesanyja és anyósa a legnagyobb támasza. 

Edina császármetszéssel fog szülni, a szüléstől azonban nem tart, inkább az izgatja, hogy milyen lesz a kisfiú, akinek nevéről egyelőre nagyon titkolóznak férjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top