nlc.hu
Sztárok
Tóth Andi elárulta, miért futottak zátonyra a párkapcsolatai

Tóth Andi elárulta, miért futottak zátonyra a párkapcsolatai

Az énekesnő szerint a probléma forrása a horoszkópokban keresendő. Ő eddig ugyanis inkább olyanokkal állt össze, akik csillagjegye szerint nem illettek hozzá.

Tóth Andi saját sütős műsorában vallott arról, hogy rájött arra, miért nem jöttek be számára eddig a párkapcsolatai. Elárulta, hogy hisz a horoszkópokban, és erre vonatkozóan érdekes részleteket osztott meg. Mint mondta, mindig meggyűlt a baja a levegő csillagjegyűekkel, exei pedig egytől-egyig mind azok voltak.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Pont az vagyok, aki hisz a horoszkópokban, de a kapcsolatoknál mindig úgy voltam vele, hogy azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna! Ha még egy levegőt meglátok…! Nekem vagy egy másik föld kell, vagy víz, a tűz sem nekem való. De mindenkinek vannak rossz döntései”

– fejtette ki az énekesnő, aki egy DNS-tesztet is elvégeztetett nemrégiben, hogy felfedezze származását: 

„Anyukám azt mondta, hogy az ő részéről vannak oroszok a családban, ezért úgy gondoltam, hogy ha megcsinálom a DNS-tesztet és kiadja, hogy van bennem orosz, akkor elhiszem. És így is lett, kimutatta az oroszt, románt, valamennyi magyart és 11%-ban a törököt. Bár azt hittem, hogy valami latina leszek, mondjuk spanyol, vagy legalább olasz, de nem, gyros-os vagyok.” – mondta viccesen, majd hozzátette: 

Az orosz részemtől semmi mást nem örököltem, csak a temperamentumomat és a vodkát.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top