nlc.hu
Sztárok
Döbbenetes ajánlatot kapott a felnőttfilmes szakmából a rudat férfiasságával leverő rúdugró

Döbbenetes ajánlatot kapott a felnőttfilmes szakmából a rudat férfiasságával leverő rúdugró

A francia sportoló hatalmas sikerre tett szert a napokban videójával, ahol a legnemesebb szervével leveri a rudat. A felnőtt filmes szakma máris lecsapna rá!

Óriási pech ért egy francia atlétát a párizsi olimpián: a 21 éves rúdugró, Anthony Ammirati pont a hímtagjával verte le a rudat, így elbukta a döntőbe való kvalifikációját. A vicces jelenet nemcsak a sportriportereket „mozgatta meg”, és születtek poénosabbnál poénosabb hozzászólások, hanem egyből mémmé vált a közösségi médiában is. Most pedig úgy tűnik, az ominózus jelenet a felnőttfilmes karrierjét is elindíthatja – már, ha úgy dönt, hogy elfogadja azt az óriási összeget, amelyet felajánlottak neki. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Egy felnőttfilmes oldal ugyanis megkereste a francia olimpikont és 250 ezer dollárt, azaz átszámítva nagyjából 92 millió forintot kínáltak neki egy egy órás webkamerás műsorért. 

Folyamatosan keressük azokat a csúcskategóriás tehetségeket, akik egyedülálló tartalmakat tudnak kínálni a felhasználóinknak. – nyilatkozta a CamSoda alelnöke, Daryn Parker az E! Newsnak.

Amikor láttuk Anthony teljesítményét a rúdugrás versenyen egy ajánlatot szerettünk volna feltenni neki, hogy ünnepelje adottságait ahelyett, hogy foglalkozna azokkal a gusztustalan megjegyzésekkel, amelyeket kapott. Biztosak vagyunk abban, hogy Anthony domborulatának megtekintése a webhelyünkön arra ösztönözhet másokat is szerte a világon, hogy büszkék legyenek saját adottságaikra!

„Ha Anthony érdeklődik az ajánlat iránt, szívesen kitaláljuk vele a koncepciót, hogy hogyan is nézzen ki a CamSodán való debütálása. Reméljük, hogy segítünk neki visszanyerni önbizalmát az olimpiai esemény után.” – tette hozzá. 

Nem ő az egyetlen, aki nagyot hasítana

Habár a sportoló még nem reagált nyilvánosan a megkeresésre, nem ő lenne az első, aki nagyon hasítana a felnőtt tartalmak világában. Robbie Manson, egy új-zélandi evezős például az OnlyFans-hez fordult, hogy támogassa tartalmaival a profi sportolói karrierjét, mivel nem keres eleget sportszponzorációkból és a versenyekből. 

„Több mint a dupláját kapom annak, amit egyébként sportolóként teljesítenék!” – nyilatkozta a sportoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top