nlc.hu
Sztárok
Egy parkban aludt a falu helyett az elkeseredett olimpikon

Ez történt tegnap: egy parkban aludt az olimpikon, Tóth Andi szakításainak titkai, Kulcsár Edina nagy kérdése

Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!

Megvannak a Sztárbox kezdő párosai

Hamarosan indul a Sztárbox következő évada, a csatorna pedig a tegnapi nap folyamán elárulta, hogy kik csapnak össze elsőként egymással. A Sztárbox idei évada, szeptember 1-én kezdődik majd. Ha kíváncsi vagy, hogy kik küzdenek majd meg egymással akkor ide kattintva elolvashatod. Annyit elárulunk, hogy két meglepetés páros is helyet kap a versenyben Bárdosi Sándor – Árpa Attila és Szegedi Fecsó – Molnár Áron párosok személyeiben.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Egy parkban aludt az olasz olimpikon

Hiába szerzett meg magának és országának egy aranyérmet Thomas Ceccon olimpikon a férfi 100 m-es hátúszás döntőjében, sajnos egy szomorú hír kapcsán került be újra a hírekbe. Az olasz sportoló ugyanis olyannyira nem találta megfelelőnek az olimpiai falu szolgáltatásait, hogy inkább a szabadban hajtotta álomra a fejét kartondobozokból készült ágya és tűzforró, légkondi nélküli szobája helyett. Hogy mi volt a pontos problémája a biztosított szállással, az ide kattintva olvasható.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Tóth Andi tudja miért futottak zátonyra kapcsolatai

Tóth Andi saját sütős műsorában vallott arról, hogy rájött arra, miért nem jöttek be számára eddig a párkapcsolatai. Elárulta, hogy hisz a horoszkópokban, és erre vonatkozóan érdekes részleteket osztott meg. Mint mondta, mindig meggyűlt a baja a levegő csillagjegyűekkel, exei pedig egytől-egyig mind azok voltak. Hogy pontosan mit nyilatkozott a témában az ide kattintva kiderül. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Kulcsár Edina nagy kérdése

Kulcsár Edina kikérte követői véleményét egy megosztó kérdésben. A várandós, hamarosan négygyermekes édesanya ugyanis hallott egy történetet, amelyben egy édesapa együtt fürdik óvodás kislányával. Az üzletasszony a téma kapcsán megkérdezte követőit, hogy ők hogyan látják azt, ha egy apa együtt fürdik óvodás lányával, illetve mit gondolnak arról, ha egy édesanya teszi ugyanezt. Ti mit gondoltok a témáról? Írjátok meg cikkünk alatt kommentben a Facebook oldalunkon

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Nacsa Olivér nagyon szerelmes

A humorista felesége, Tripolszky Anna számos alkalommal közzétett már szívmelengető tartalmakat az Instagram-oldalán kapcsolatukról. Volt már bejegyzése a nászútjukról, az esküvőjükről, illetve nyaralásaikról és randevúikról is. Most azonban egy kivételes nap kapcsán posztolt egy romantikus fotót, méghozzá szerelme születésnapja alkalmából. A fotón Anna egy testre simuló gyönyörű rózsaszín ruhában tündököl, miközben Olivér szerelmesen átöleli őt. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top