nlc.hu
Sztárok
Ez történt tegnap: változás a Sziget programjában, Azahriah váratlan ingyenkoncertje, Iszak Eszter visszatérése

Ez történt tegnap: a száműzött olimpikon cáfol, Azahriah ingyenkoncertje, Köllő Babett bikinis fotói

Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Programváltozás a Sziget Fesztiválon

Lemondta vasárnap éjjeli Szigetes koncertjét a Kiasmos. A hírről maga a fesztivál és az együttes is beszámolt saját Instagram-oldalukon. A techno duó közleményükben arról írt, hogy váratlan, személyes jellegű problémák miatt sem a szlovákiai Grape Festivalon, sem a budapesti Sziget Fesztiválon nem tudnak fellépni a hétvégén. A fesztivál szervezői pedig ahogy kell, máris találtak a helyére egy nagyszerű előadót, akinek kilétét ide kattintva tudhatod meg.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Köllő Babett brutál testet villantott

Köllő Babett olyannyira remek formában van, hogy alakját még a huszonévesek is megirigyelhetnék a 45 éves színésznőnek. Babett méltán büszke tökéletes alakjára, amelyet időről-időre meg is mutat követőinek a saját közösségi oldalán. Most sem szerénykedett és a strandra menet lőtt egy képet magáról. A fotón egy őrülten dögös rózsaszín bikinit visel, ami remekül áll neki! Ha kíváncsi vagy a képre, akkor kattints ide!

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Iszak Eszti visszatért

Iszak Esztert nem véletlenül tartották a legdivatosabb sztárkismamák között számon, az édesanya ugyanis mindig hibátlanul jelent meg a nagyközönség előtt egyre növekvő pocijával. A TV2 nemrégiben szülési szabadságra vonult műsorvezetője egy kis időre a szülés után bár eltűnt a nyilvánosság elől, most újra posztolt egyet magáról közösségi oldalára és vele együtt meg is osztotta öltözködési trükkjeit. Az újdonsült anyuka fotóját elnézve pedig már most hibátlan formában van, nem sokkal a pici születése után, akinek nevét ide kattintva tudhatod meg!

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Ingyen koncertet adott Azahriah

Miután háromszor megtöltötte a Puskás Arénát Azahriah, most egy ingyenes koncerttel lepte meg a közönségét Budapest belvárosában. A Fröccsteraszon az Unicumbia zenekar lépett fel ugyanis, akik egy kiemelkedően tehetséges, dél-amerikai zenét játszó csapat. Hozzájuk csatlakozott a világsztár énekes. Az ütős hangszereken játszó banda egyik tagja pedig történetesen Azahriah koncertjein is fellép, és a fiatal tehetséggel számos óriási koncerten vannak már túl. Augusztus 6-án este tehát mindenkit meglepetésként ért az énekes váratlan, ingyenes koncertje, amelyről felvételek is készültek és ide kattintva lehet őket megtekinteni a kiposztolástól számított 24 órán belül.

Cáfolja a kitiltást a csinos olimpikon

Pár nappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy illetlen viselkedésre hivatkozva azonnali hatállyal hazaküldték az olimpiai faluból Luana Alonso-t. Az edzője is megszólalt, aki azt sugallta, hogy versenyzője nem az olimpiai faluban töltötte az éjszakát, ezért kellett mennie. Alonso azonban cáfolja a híreket. „Szeretném tisztázni, hogy nem tiltottak ki és nem zártak ki sehonnan. Ne terjesszetek hamis információkat. Nem fogok közleményt kiadni, de azt sem hagyom, hogy a hazugságok hatással legyenek rám” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top