nlc.hu
Sztárok
A 2024-es Miss Balaton döntései

Képeken a Miss Balaton döntős szépségei!

Az augusztus egy gyönyörű lány életébe biztosan változást hoz: ismét királynőt választ a Miss Balaton csapata.

Az augusztus 17-i megmérettetésig még számos feladat vár a 12 döntőbe jutott lányra, akik közül valakinek a 2022-es királynő, Csupor Olívia adja majd át a koronát Balatonfüreden.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A még regnáló királynő, Csupor Olívia győzelme utáni egyik első modellmunkája a Miss Balaton 2023-as naptárának fotózása volt, Mexikóban. Az új királynő hasonlóan izgalmas kihívások elébe néz, hiszen ősszel ő is részt vehet majd a jövő évi naptár fotózásán, Portugáliában. Addig azonban még egy egyhetes felkészítőtábor is vár a döntős versenyzőkre, akikről néhány napja a Miss Balaton fotótáborában már elkészültek az első hivatalos fotók is.

Csupor Olívia adja át a koronát

„Szépségkirálynőként eltöltött időm alatt rengeteg élménnyel gazdagodtam és rengeteg embert ismerhettem meg. Büszkeséggel tölt el az a sok pozitív változás, amit elérhettem és a rengeteg támogatás, amit kaptam. Ez a két év tele volt kihívásokkal és lehetőségekkel, és hálás vagyok mindenért, amit tanultam és tapasztaltam” – mondta el Olívia, hozzátéve hogy a korona átadása érzelmes pillanat, és egy új fejezet kezdetét is jelenti számára.

Továbbra is itt leszek, hogy támogassam és inspiráljam azokat, akiknek szüksége van rá, és alig várom, hogy lássam, milyen csodálatos dolgokat ér el a következő királynő.

Hivatalos fotók a 12 döntős szépségről:

Megnézem
Összes kép (12)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top