nlc.hu
Sztárok
Élete eddigi legnagyobb dobására készül Kozso

Élete eddigi legnagyobb dobására készül Kozso

Állítja, őrületből és katarzisból nem lesz hiány.

Élete eddigi legnagyobb dobására készül Kozso (Kocsor Zsolt). Nagy fába vágta a fejszéjét: együtt fog dolgozni a No Mercy énekesével, Marty Cintronnal, az Ámokfutók frontembere ugyanis szeretné elkápráztatni a rajongóit egy világszínvonalú show-val.

Kozso, az Ámokfutók frontembere - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Kozso, az Ámokfutók frontembere – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Ez egy igazi mese, hiszen én nagyon sokat próbálkoztam, hogy foglalkozzak saját magammal, a karrierépítéssel, mellett mégis más csapatoknak csináltam a karriert, és most, hogy találkoztam és megismertem egy fantasztikus embert, Nagy Bélát és az ő cégét, úgy érzik, hogy a világ legnagyobb show-ját tudja megcsinálni az Ámokfutók. Hát igen! Az Ámokfutók megcsinálja!” jelentette be a Tények Pluszban.

A 30 éves jubileumi évfordulóját a Papp László Sportarénában szeretné megünnepelni áprilisban, ő maga kérte fel az amerikai világsztárt, Cintront, hogy színpadra lépjen, így Kozso bízik abban, hogy őrületes buli lesz. 

A No Mercy énekese egyből rábólintott a közös koncertre, sőt a közös munkára is, a közös koncerten kívül ugyanis videoklipet is forgatnak majd együtt.

Kozso és Marty Cintron - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Kozso és Marty Cintron – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kozso amúgy nem csak a magyar rajongókat akarja lenyűgözni; azt mondja, a nemzetközi karrierje is jó úton halad.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top