Stohl András: „Rettegtem a börtöntől”

F.C. | 2024. Augusztus 08.
Kendőzetlenül mesélt élet legnehezebb időszakáról az 57 éves színész-műsorvezető.

Stohl András nagyon félt, amikor börtönbe kellett vonulnia, nem tudta ugyanis, hogy milyen világ vár majd rá a rácsok mögött. A színész-műsorvezető meglepő titkokat árult el magáról és az élete legnehezebb időszakáról a TV2 Titkok Ramónával podcastban.

“Amikor kimondódott, hogy ebből letöltendő börtönbüntetés lesz, akkor nem volt mese. Az embernek el kellett kezdeni készülni rá. Fel kellett készülni rá, mert még nem voltam azelőtt soha börtönben. Nyilván az embernek van egy csomó rémképe, hogy mi történik ott bent vele, az ismeretlenbe mész be. De akkora felhajtás volt körülöttem, hogy amikor mentem befelé, 50 újságíró hátrált a szűk utcában, törték le az autók visszapillantóit, ahogy hátráltak a  fotósok, és amikor becsukódott az ajtó, azt mondtam: tényleg jobb bent, mint kint. Egszercsak nyugalom van végre. És akkor elkezdődött az ismeretlen ismerkedése”mesélte.

Arra a kérdésre, hogy volt-e félelmetes szituáció, a következőket árulta el Stohl András: “Már az első pillanat félelmetes szitu. Ott állsz; azt se tudod, mi történik. Egy rab adja ki a ruhákat…”

“Én fegyházban voltam, az a legnehezebb. Abban vannak a gyilkosok, a börtönben eggyel kevésbé súlyos bűncselekményt elkövetők” – mondta el az interjúban.

Arról is beszélt, hogy nem tudja lemosni magáról a múltat: “Számtalanszor megfordul a fejemben, hogy mi lenne, ha mondjuk most megint történne egy baleset, de úgy, hogy nem az én hibámból, akkor nyilván megint felhorkanna az egész ország. hogy <<Stohl már megint összetörte az autóját!>> Amikor volt a Vicának a balesete, összementek egy kereszteződésben, én mentem segíteni, de nyilván mindenki azt hitte, hogy én <<már megint mit csináltam?!>> De hát ezzel sajnos együtt kell élni. (…) Meg is kaptam érte a büntetésemet, le is töltöttem. Azt gondolom, azóta is teszem a dolgomat, úgy értem, hogy próbálok tenni az emberekért, vagy próbálok adni az embereknek, akár a színházban, akár a tévében, akár a magánéletben, de ettől függetlenül az emberek fejében ez még ott van”.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Titkok Ramónával

Exit mobile version