nlc.hu
Sztárok

Stohl András akkor és most

Megvan még a bongyor hajú, fiatal Stohl András?

Ritkán látható fotókat kutattunk fel a színész-műsorvezetőről, mert tényleg rengeteget változott azóta, hogy először megismertük őt.
Stohl András

Stohl András 1990-ben végzett a a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahonnan a budapesti Katona József Színházhoz szerződött. Pályafutása első évtizedét a színházi és filmes munkáknak szentelte, elsősorban utóbbiaknak köszönhetően már ekkor országos ismertségre tett szert. Médiakarrierje 2000-ben a Reggeli műsorvezetőjeként indult, egy évvel később médiaszereplései miatt eltanácsolták a Katonából. 2003-tól tíz éven át a Nemzeti Színház társulatának volt tagja, miközben folytatta a televíziózást is, többek között a Csillag születik, a Survivor és a Szombat esti láz műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Karrierje ritkaságszámba megy, hiszen a médiasztárságot az elmúlt bő két évtizedben mindvégig képes volt összeegyeztetni sikeres színházi és filmes pályafutásával, számtalan jelentős szerepet alakít ma is, többek között a Vígszínház, a Centrál Színház és az Átrium színpadán. A televízióban jelenleg a TV2-n, a Mutasd a hangod! című műsor házigazdájaként látható, októbertől pedig, ahogyan a korábbi években, ő lesz a Dancing with the Stars egyik műsorvezetője is. 

„Vica, a feleségem sok mindenben felnyitotta a szemem. 18 évvel fiatalabb, mint én, de sokkal tudatosabb, megfontoltabb. Én sokkal inkább gyerek maradtam, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy mi a következménye a tetteinek. Ez valahol rendkívül veszélyes az életben. Mondtam neki, hadd legyek gyerek, keresem a pénzt, dolgozom, de hadd legyek gyerek”fogalmazott Stohl András a közelmúltban Geszti Péter Adom a napom című műsorában.

A most következő galériában megnézheted, hogyan festett a színész-műsorvezető karrierje elején és mennyit változott azóta.

Stohl András
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top