nlc.hu
Sztárok

Régi fotón a hosszú hajú Stohl András

Emlékszel még, amikor Stohl András hosszú, göndör hajjal hódított?

Volt úgy jó egy éve Stohl Andrásnak, amikor hihetetlenül hosszú (nem vicc: bőven váll alá érő) hajjal nyomta – neked megvan ez a korszaka?
Stohl András

2005 és 2006 között egy különös korszak köszöntött be a magyar popkultúrába. A színészből lett műsorvezető, Stohl András, aki a 2002-es Való Világ óta állandó rendszerességgel zárta le a különböző műsorok szavazásait meglepő frizurát választott. Persze ez nem teljesen az ő döntése volt, Az élet álom című darabhoz volt szüksége rá. Merthogy két show-műsor között Stohl azért nem hagyta magára többek között a Nemzeti Színház színpadát sem. Ezért lehetett, hogy egy teljesen éven keresztül egyre hosszabb és hosszabb hajjal láttuk Bucit.

A válla alá csavarodó göndör fürtök megéltek egy komplett Szombat esti láz-évadot. Majd végül a következő szezon sajtótájékoztató-szenzációjaként végleg távoztak a házigazda fejéről. Ezzel pedig, ahogy a közönségszavazások, úgy ez a popkult időszak is lezárult. És bevalljuk őszintén, azóta abszolút feledésbe is merült. Ám úgy döntöttünk, hogy ezen változtatni kell (a világ nem feledheti a hosszú hajú Stohl Bucit!). Ezért elhoztuk neked az alábbi galériában a hajkorona legjobb pillanatait. 

Stohl András
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top