Sztárok

Szabadult: Pszichológus kell Stohlnak

Készenlétben áll a szakember, akit az ügyvédje szerzett a színésznek. Az öt hónapos börtönlét ugyanis komoly lelki megterhelést jelenthetett a frissen szabadult Stohlnak.

Pszichológus kell Stohlnak

 Galéria: Stohl szabadulás

Ancsika ma hajnalban ment párjáért a börtönbe, és az első szabad perceket kettesben töltötték. Családja mindent megtesz azért, hogy feledtessék vele a rácsok mögött átélt nehézségeket, hiszen Stohl András – akire egy hatalmas meglepetésbuli vár – igazi nehézfiúkkal is kapcsolatba került, például a színjátszókörben erőszakos bűncselekményekért elítélt rabokkal próbált. Ráadásul nagyon nehéz elszakadni a börtönmúlttól, sokáig kísért, ezért a rácsok mögött eltöltött napok feldolgozásában egy pszichológus segíti majd a színészt. Elképzelhető, hogy olyan pozitív és negatív élmények érhették bent, amit megfelelő szakember segítsége nélkül sohasem lesz képes lelkileg feldolgozni. „Még nem tudhatjuk, hogy milyen maradandó nyomokat hagyott ügyfelemben a börtön. Szerető család várja, a munka feledteti vele a nehéz időszakot, de már felkészült Stemler Mihály mentálhigiénés pszichológus, aki szükség esetén segít Stohl Andrásnak” – mondta a Blikknek a színész ügyvédje, Ruttner György.

A Bors úgy tudja, hogy Stohl a szabadulása után is folytatja a drogprevenciós turnéját, többek között rendőröknek is tart előadásokat. A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület – amelynek Bodrogi Gyula a tiszteletbeli elnöke – ugyanis meghívta, hogy tartson nekik előadást eddigi élményeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top