Sztárok

19 nap múlva munkába állhat Stohl

Már csak 19 nap, és ismét szabad Stohl András. Vajon mi várja őt idekinn? A jóslatok szerint nagyobb sztár lesz, mint valaha. Utánanéztük, hogy milyen munkákkal várják a színházak és a tévék.

A Nemzeti még nem beszél

19 nap múlva munkába állhat StohlAz már köztudott, hogy a börtön mellé kapott kártérítési büntetés rendkívül megtépázta Stohl anyagi helyzetét, pedig a családja nagy: három gyermeke mellett idős édesanyjáról is gondoskodik, és a nővérének is gyakran segítségére van, tehát sok ember megélhetése függ tőle. Ezt a pere során gyakran hangoztatta a sajtóban ő és a jogi képviselője is – noha a boldog békeidőkben a színészből két mondatot is nehéz volt kihúzni a magánéletét illetően. András hamarosan újra szabad, és munkára lesz szüksége. A Nemzeti Színház sajtófőnöke, Gálos Orsolya megkeresésünkre azt mondta, Stohl-ügyben egyáltalán nem nyilatkoznak, ugyanakkor felfedezhető részükről a „nyitás” András felé. Noha Alföldi Róbert a börtönbe vonulása előtt szerződést bontott vele, mindig nagyon szépen nyilatkozott a színészről, és a Nemzeti színészei sem véletlenül mentek a rácsok mögé műsort adni – azért is, hogy kollégájukat láthassák. A színházban ugyan átvették a szerepeit mások, ám ez nem jelenti azt, hogy a távozása végleges. Ráadásul Stohl ügyvédje is pozitívan nyilatkozott a Nemzeti Színházat illetően.

19 nap múlva munkába állhat StohlKét színház is várja
Ezzel szemben a Centrál Színházban Puskás Tamás direktor úgy nyilatkozott, természetes, hogy Stohlnak ismét ott a helye a színpadon, a Jó zsaru, rossz zsaru című darabba áll vissza, és már most kész csoda az előadásokra jegyet szerezni. Stohl András visszatérése tehát úgy tűnik, alaposan fellendíti a színházba járási kedvet, és nem kérdéses, hogy a mostani gazdasági helyzetben élnek-e ezzel a reklámértékkel a színházak. Mert annyi biztos, hogy ha András kilép a börtön kapuján, még hónapokig tele lesz a média a róla szóló híradásokkal.

19 nap múlva munkába állhat StohlMi lesz a tévével?
Kolosi Pétert, az RTL klub programigazgatója elmondta: továbbra is számítanak Stohl Andrásra, de a tavaszi műsoraikat már március ötödike, vagyis szabadulása előtt elkezdik forgatni. Egy biztos: az anyagi helyzetének jót tenne ha újra forgathatna, ugyanis a büntetésnek, úgy tűnik, nincs vége. Mivel ittasan, droghatás alatt okozott balesetet, a biztosítójának is jogalapot adott egy későbbi perre, ami újabb veszteségeket okozhat a színésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top