nlc.hu
TV-sztárok

Ilyen az élet Stohl Andrással

Stohl András: „Gyerek maradtam, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy mi a következménye a tetteinek”

Így még nem engedett bepillantást az életébe.

Az Adom a napom tegnapi adásában Stohl Andrásnak a napját követhették nyomon a nézők. Napközben láthattuk, hogyan indítja a reggelét, mikről beszélget utazás közben a fiával, Bandival és még egy szinkronfelvételbe is belepillanthattunk

Stohl András

Stohl András (Fotó: Geszti Péter Instagram)

Este a színész megérkezett Geszti Péterhez, akinek őszintén mesélt a gyermekkoráról, édesapjáról és azt is felvállalta, tudja, hogy nem könnyű vele az élet, hiszen a sok munka miatt kevés idő jut a családra. 

Vica, a feleségem sok mindenben felnyitotta a szemem. 18 évvel fiatalabb, mint én, de sokkal tudatosabb megfontoltabb. Én sokkal inkább gyerek maradtam, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy mi a következménye a tetteinek. Ez valahol rendkívül veszélyes az életben. Mondtam neki, hadd legyek gyerek, keresem a pénzt, dolgozom, de hadd legyek gyerek. Ez azt is jelenti, hogy kivonom magam sok olyan dolog alól, amire a társamnak szüksége lenne. Egyfajta önzés ez a részemről, tudom” – magyarázta András, majd hozzátette, felesége csak annyit kér tőle, legyen többet otthon, amit néha nehezen old meg.

Ma Liptai Claudia van a soron, akinek ITT tudjátok élőben követni a napját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top