nlc.hu
TV-sztárok

Geszti Péter gondolatai

Geszti Péter Stohl Andrásról: „Nem egyszer megjárta a mennyet és a poklot is”

Az Adom a napom című új spéci talkshow-ban a mai napon a Jászai Mari-díjas színművész életébe kaphatunk betekintést. Régi jó ismerőséről Geszti Péter mondott el néhány gondolatot.

Az 56 éves Stohl András a magyar színjátszás egyik fő alakja. Geszti Péter az nlc-nek elmondta, hogy hosszú évek óta ismeri a műsorvezetőt, aki sok mindenen ment keresztül az elmúlt években, ezért is várta már annyira, hogy leülhessenek egy nagyobb beszélgetésre. 

Geszti Péter és Stohl András

Geszti Péter és Stohl András 2011-ben. (Fotó: Schumy Csaba)

„Generációjának legismertebb, legfoglalkoztatottabb színésze, aki nem egyszer megjárta a mennyet és a poklot is. Persze, hogy érdekel, hogyan telik egy napja, és biztosan tudnék vele miről beszélgetni, ha nem ismerném. De én jól ismerem őt, hiszen utunk nem egyszer találkozott egymással. Úgy harminc évvel ezelőtt mindketten fiatalokat igyekeztünk megszólítani műsorvezetőként a Magyar Televízió műsorában, aztán közös szöveges feladataink voltak, én írtam, ő pedig remekül mondta, énekelte őket a színpadon. Legutóbb alig több, mint egy hete találkoztunk Szegeden, ahol az Ezeregy éjszakában nyűgözte le a közönségét. Egy sikeres ember, aki nem egyszer megjárta a mélységeket is, és akinek egy napja – látni fogják – hiteles lenyomata örökmozgó, hiperaktív, na jó, kissé zaklatott életének. Ma Stohl András adta nekünk a napját. Lesz mit megbeszélnünk vele” – nyilatkozta Geszti Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top