nlc.hu
Sztárok
Vajtó Lajos beleállt Hámori Lucába: "Hálásnak kéne lennie, hogy megismerték az emberek az Imane Helif ügy kapcsán"

Vajtó Lajos beleállt Hámori Lucába: „Hálásnak kéne lennie, hogy megismerték az emberek az Imane Helif ügy kapcsán”

Vajtó Lajos nem rejtette véka alá véleményét, kifejtette, hogy a sportolónőnknek inkább hálát kellene éreznie Imane Heliffel folytatott bokszmeccse miatt.

Vajtó Lajos kíméletlenül kifejtette véleményét Hámori Luca és Imane Helif bokszmeccséről és a magyar sportoló viselkedéséről. Mint mondta, a magyar olimpikonnak inkább hálásnak kellene lennie, hogy az ügy miatt megismerte sportját és nevét a világ. Mindezek mellett úgy véli, le lehetett volna győzni ellenfelét az olimpián, hiszen másoknak is sikerült már. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Az elmúlt napokban nagy port kavart Hámori Luca és Imane Helif bokszmeccse, az algériai ökölvívót ugyanis 2023-ban kizárták a világbajnokságról, mert túl magas volt a tesztoszteronszintje. Mindezek után nagy vita keveredett belőle, hogy Imane Helif akkor valójában biológiailag férfinek vagy nőnek számít-e. Végül Luca pontozással kikapott a negyeddöntőben az olimpikontól, a vihar azonban mindezek után sem ült el teljesen.

Meccsük kapcsán Vajtó Lajos is kifejtette a véleményét a Reggeliben: 

„Szerintem Hámori Lucának nagyon hálásnak kéne lennie, hogy megismerték az emberek ennek kapcsán. Mert egyébként nem is tudnának róla. Nekem egész más a véleményem, mint általában. Ez az ügy felkeltette az érdeklődést a személye iránt is. Előtte sokan azt sem tudták, hogy van női boksz, meg ki az a Hámori Luca, meg egyebek”

– mondta az üzletember, kinek nyilatkozatát a Blikk szúrta ki.

„Tudomásom szerint nyolc nő megverte ezt a hölgyet (Iman Helifet – A szerk.). Nyolc nőtől szenvedett már vereséget. Hát, ez nyilván megoldható. Én nem csinálnék ebből ekkora… Csinálni kell! (…) Én azt mondom, ha már van ilyen élethelyzet, azt meg kell oldani. Nem helyes, hogy van, nem tartom helyesnek. De azt mondom, a boksz az kihívás”.

Párhuzamot vont a Sztárbox és az olimpiai meccsek között

Mindezek után arra is kitért, hogy véleménye szerint Molnár Áron és Szegedi Fecsó hamarosan esedékes összecsapása is a színész győzelmével fog végződni, hiába kevesebb a súlya, mint Fecsónak. 

„Ezer százalék, hogy megoldja a noÁr. Nem kell neki fölszedni, olyan vére van egyszerűen, hogy megoldja. Biztos vagyok benne, hogy megoldja. Meg hát ha közel megy, a hosszú karok nem érvényesülnek, márpedig ő közel fog menni. Jó a vére”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top