nlc.hu
Sztárok
Hajdú Pétert megpofozta interjúalanya

Hajdú Péter hatalmas pofont kapott interjúalanyától

„Ekkora pofont még nem kaptam nőtől!" - írta meg közösségi oldalán Hajdú Péter az eset kapcsán. Az ominózus pillanatról videófelvétel is készült.

Szabó Franciska, a világ egyik legeredményesebb Power Slap versenyzője Hajdú Péternek adott egy interjút, és ha már nála járt, be is mutatta neki lenyűgöző pofozási képességét. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A Frizbi legújabb vendége az a Szabó Franciska lesz, akit korábban az Exatlon Hungary műsorában ismerhettek meg a nagyközönség Magyarországon. Franciska azóta a világ egyik legdurvább sportjában, pofozkodásban lett világbajnok, a versenyről pedig hosszabban is beszélt a műsorvezetőnek: 

Csak az éreztem, hogy amit kaptam azt most ideje visszaadni. És akkorát adtam szegénynek, hogy amikor elájult, föl akart állni és még bukfencezett is egyet

– mesélte a Bajnok, aki azt is elárulta a műsorvezetőnek, hogy dominaként is keresi a kenyerét. Mint mondta, számára a latexruha viselése komfortosabb, mint az, hogy terpesszen egyet.

Valaki azt jobban elítéli, valaki ezt. Nekem megverni egy férfit ostorral az sokkal komfortosabb, mint terpeszteni

– fejtette ki a műsor előzetesében, amelyet hosszabban pénteken 19:00 órától nézheti majd meg a közönség.

„Ekkora pofont még nem kaptam nőtől! Szabó Franciska a világ egyik legeredményesebb Power Slap versenyzője, de mint az interjúból kiderült a magánéletben is ő hordja a nadrágot illetve az ostort.” – írta bejegyzéséhez a műsor kapcsán a műsorvezető, akinek Franciska arról is bővebben mesél majd, hogy miért futott zátonyra a házassága. 

Mint mondta, akkori párja nagyon sokszor megverte. Sőt, a házasság előtt egy vagy két nappal volt először, hogy kezet emelt rá. Az esküvőt azonban már nem mondta le, mert cikinek érezte volna lemondani a “nagy napot”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top