nlc.hu
Sztárok
Marics Peti szerint ideje volt már külön költöznie Valkusz Milántól

Marics Peti szerint ideje volt már külön költöznie Valkusz Milánnal

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy egyre inkább elszakad egymástól a ValMar duó két tagja, szó sincs náluk különválásról, csupán jobbnak érezték már külön költözni.

Bár Marics Peti és Valkusz Milán elképesztő sikereket tudhatnak magukénak a ValMar duójukkal, egyre több külön projektben vesznek részt, nemrégiben pedig szét is költöztek egymástól. Míg Marics Peti a TV2 Megasztár című műsorában foglalja el például a zsűriszéket, addig Valkusz Milán az RTL X-Faktor csapatát erősíti majd szintúgy zsűriként. Mindezek mellett egyre több külön zenét is gyártanak, saját dalaikkal próbálják meghódítani a közönséget. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Valóban csinálunk külön dolgokat. Egyik-másik tévé és zsűriszék jutott most nekünk, de ez nincs hatással a kapcsolatunkra

– árulta el a Blikknek Marics Peti. 

„Nem titok, hogy már mind a két tehetségkutatóban zajlanak a forgatások, és azt ki szoktuk dumálni, ki hogyan érezte magát, de ezenkívül mást nem. Amikor kiderült, hogy konkurenciái leszünk egymásnak a tévében, jót nevettünk rajta, és örültünk a másik sikerének, ennél nem vettük ezt komolyabban. Csinálja azt, amit neki jó, én pedig azt, ami nekem, ilyen szinten nem függünk egymástól.”  – tette hozzá. 

De nem ez az egyetlen elszakadás a két előadó életében, ugyanis nemrégiben külön otthonba is költöztek. 

A harminchoz közeledve, már nagyon kellett, hogy külön éljünk. Kiléptünk már a tinikorszakból, megéltük az agglegény éveinket közösen, az az egészséges, ha ezek után kettéválunk. Kemény lenne párhuzamosan felnevelni a családunkat. Jól elvagyok, élvezem, hogy külön élek, én egyedül is jól érzem magam magammal

– fejtette ki Marics. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top