nlc.hu
Sztárok
Autóbalesetben meghalt az ismert magyar DJ, Németh Gábor

Rengetegen gyászolják az autóbalesetben elhunyt, ismert magyar DJ-t

Családtagjai, barátai a tragédia óta sokkos állapotban vannak.

Rengetegen gyászolják azt az ismert DJ-t, aki autójával egy másik kocsinak csapódott, majd szörnyethalt Vépnél. A másik autó sofőrje – egy idős férfi – is meghalt a karambolban, a 2 éves unokáját pedig súlyos koponyasérülésekkel vittek kórházba. A karambol során Németh Gábor (művésznevén: G.Zaj Team) a padkára futott a kocsijával, majd visszarántotta a kormányt, így összeütközött a szemből érkezővel Suzuki Swifttel, majd a mögötte haladó Forddal is.

A helyszínre két mentőhelikoptert is  riasztottak, azonban a két férfi életét már nem tudták megmenteni.

“Az egyik ismerősöm pont arra járt és hívott, hogy az édesapámat ott élesztik újra, az út szélén. Eléggé a padlón vagyok. Igazából nem nagyon tudok mit mondani jelenleg, elvesztem így. Vas megyében eléggé híres DJ volt, 300-400 ember írt rám egyszerre, hogy ‘részvétem’ ” – nyilatkozta a Tényeknek megtörve a fia, Németh Gergely.

A férfi szülei és a 19 éves fia teljesen összeomlott, Gergőnek az édesapja volt a mindene, ahogy az elhunyt lemezlovas is rajongott egyetlen fiáért.

Az ismert DJ-t az egész zenei világ gyászolja, barátai a tragédia óta sokkos állapotban vannak. “Városszerte, megyeszerte, de szerintem egész Dunántúlon is ismerték a munkásságát. Mindenkit megdöbbentett a hír. Erre nincsenek szavak. Jó ember volt Gábor, szerette a fiatalságot, ő maga is a korát meghazudtolóan bent volt az éjszaki pörgésben” – nyilatkozta egyikük.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top