nlc.hu
Sztárok
Kós Hubert az olimpiai aranyérmével alszik

Imádnivaló: Kós Hubert az olimpiai aranyérmével alszik

Az olimpikon olyannyira örült sikerének a 200 méteres hátúszás számában, hogy a győzelem után aranyérmével hajtotta álomra a fejét.

44 év után újra van olimpiai bajnokunk férfi hátúszásban, méghozzá Kós Hubert személyében, aki elképesztő úszással szerezte meg a győzelmet a párizsi olimpián. A napokban egy igencsak szívmelengető fotó látott napvilágot a sportolóról, akiről kiderült, hogy az olimpiai aranyérme mellett hajtotta álomra a fejét. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Aki nem látta volna, annak eláruljuk, hogy a magyar úszó jól kezdte a döntőt, a negyedik helyen fordult a végül győztes futamában. 100 méternél már a harmadik helyen úszott. 150 méternél még 1 másodperces hátrányban volt, aztán az utolsó 50 méteren hajrázni kezdett és végül megverte görög ellenfelét. Így 1:54,26-os idővel futott be végül, aranyérmet szerve ezzel hazájának.

A világbajnoki címvédő, aki a hírek szerint mindig karácsonyi zenét hallgatva vonul be az úszóarénába, úgy tűnik, igencsak kiemelt helyen tartja az érmét, ugyanis még az ágyba is magával vitte. Az ikonikus pillanatról készült fotón azt láthatjuk, hogy Hubert szemfedőt viselve alszik az ágyában, párnáján pedig plüssjáték vagy bármilyen más kispárna helyett az aranyérme kapott helyett.

Az olimpikon a versenye után elárulta, hogy nem nagyon tudott aludni a győzelme után, nagyjából három órát tudott pihenni az újabb rajtkőhöz állás előtt a  100 méter pillangó versenyében. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top