nlc.hu
Sztárok
Három dolog kergette őrületbe Tillát és Stohl Andrást az Ázsia Expressz forgatásán

Három dolog kergette őrületbe Tillát és Stohl Andrást az Ázsia Expressz forgatásán

Stohl András és Till Attila párosát rengetegen várják az Ázsia Expressz legújabb évadában. A két műsorvezető fergeteges csapat volt a nagy kaland során!

Szeptember 1-én indul TV2 csatornáján az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol mindenki legnagyobb meglepetésére most új szerepben, nem műsorvezetőként, hanem játékosként vesz részt Stohl András és Till Attila. Az ikonikus műsorvezetők lapunknak elárulták, hogy nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, ugyanis rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Tilla nem tagadta, hogy bár sokáig úgy gondolta, hogy nem neki valók az efféle műsorok, végül mégis azt a tanulságot vonta le a kalandból, hogy szüksége volt erre a kis kitekintésre.

Sokáig nem vállaltam ilyen műsorokat és határozottan nem szerettem volna elmenni ilyen messzire, mert nem gondoltam, hogy erre nekem szükségem lenne, hogy kússzak-másszak a homokban és étlen-szomjan menjek. De megváltozott a véleményem és nagyon örülök, hogy bevállaltam. Így egyik tanulságként azt fogalmaznám meg, hogy bátrabban kell nyitnom a kihívások felé és bátrabban kell utaznom. Mindig is érdekelt az utazás, de nem vagyok jó utazó. Megyek helyekre, de nem voltam olyan extrém sok helyen. De lehet, el kellene kezdenem felfedezni a világot és utazni, mert rájöttem, hogy ez kapcsol ki a legjobban.

 – fejtette ki az nlc-nek.

„Én, amit tanultam az az, hogy becsüljük meg, hogy élünk és szeressük egymást.” – fogta meg egy másik oldalról a témát Stohl András.

Ütős kettes

Kétségtelen, hogy mind Till Attila, mind pedig Stohl András elképesztő humorérzékkel és szavakészséggel rendelkezik, így biztosan rengeteg néző kíváncsi már arra, hogy vajon milyen lehetett a párosuk.

„Nagyon összetett, pozitív és rendkívül jó hangulatú páros vagyunk.” – árulta el Stohl András, kinek szavait Tilla is csak megerősíteni tudta.

„Mindezek mellett dinamikusak is vagyunk! Nagyon gyorsan, nagyon sokféleképpen tudunk létezni. A leglazább általános iskolai sportolói röhögés és a nagyon komoly filozofikus beszélgetés között egy pillanat alatt tudunk váltani, és mindegyik beszélgetéstípusba jól érezzük magunkat. Ezt én nagyon élveztem. Azt beszéltük, hogy bizonyos dolgokat másokkal biztos, hogy nem tudtunk volna megbeszélni. Ez nem beképzeltség miatt mondom, csak egyszerűen szerencse, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körünk. Mindketten imádjuk a filmek az irodalom és a színház világát, így hát bármikor tudunk beszélgetni bármiről.”

“Három komoly dolog volt, ami az őrületbe tudott kergetni minket”

Habár a jó hangulat adott volt a két műsorvezető között, ennek ellenére számukra is rengeteg nehézséget tartogatott az ázsiai kaland.

Számomra az volt a legnehezebb, hogy semmi nem volt biztos. Soha nem tudtad, hogy a következő pillanatban sikerül-e egy stoppolás, vagy csak másfél óra múlva. Ettől az egésznek van egy pszichikailag is lefárasztó vonulata. Számomra tehát ez a nem belátható élet volt a nehéz.

– mondta Stohl András, aki azt azonban hozzátette, hogy Tilla vele ellentétben remekül vette ezeket az akadályokat.

„Szerintem három komoly dolog volt, ami az őrületbe tudott néha kergetni minket és ezeket váltogattuk. Volt, hogy a tűző napon való stoppolás viselt meg bennünket a legjobban, míg máskor a szálláskeresés. Egy hosszú nap után néha nagyon utáltam, de mégis megcsináltam. A harmadik pedig az, amikor egy őrült feladatot kellett teljesítenünk. Nekem volt olyan, hogy konkrétan azt hittem, hogy leég az agyam. Bár én nem szoktam üvöltözni, de volt néhány pillanat, amikor azt mondtam már én is, hogy meg tudom érteni, hogy mások kifakadnak.”

A versenyzőpáros nem tagadta, hogy egy-két vita is előfordult köztük a felfokozott hangulatban, azonban ezek nem tartottak sokáig és nem is voltak igazi súrlódások.

Egy hangosabb: ˝Tilla!˝ vagy ˝Gyere már Buci˝ elhangzott közöttünk, de az volt fantasztikus, hogy amikor vége volt az adott izzasztó helyzetnek, akkor ezeket azonnal el tudtuk engedni és mentünk tovább.

– mondta nevetve Stohl András.

„Szerintem azoknak a versenyzőknek sokkal könnyebb, akik nem párkapcsolatban vannak, ezt ki lehet mondani. Mindketten a saját feleségünkkel százszor rosszabbul viselnénk ezt a helyzetet, ezt ki lehet mondani” – fejtette ki Tilla.

„Nem párkapcsolatbarát egy ilyen műsor!” – tette hozzá műsorvezető versenytársa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top