nlc.hu
Sztárok
Igazi sztárparádéval indul a Kalandra fal! az RTL-en

Igazi sztárparádéval indul a Kalandra fal! az RTL-en

Sebestyén Balázs és Majka mellett Hajdú Péter, Schoberték, de még Megyeri Csilla is feltűnik majd az RTL feltámasztott műsorában.

Mint arról korábban beszámoltunk, 15 év után visszatér a Kalandra fal! az RTL-re. Kolosi Péter, tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes akkor elárulta, az már biztos, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani párosa vezeti majd a show-műsort, de az új műsorvezetők kilétét akkor még nem fedte fel.

Keleti Andrea és Bálint Antónia a 2009-es adásban (Fotó: Sajtóklub/ RTL)

Keleti Andrea és Bálint Antónia a 2009-es adásban (Fotó: Sajtóklub/ RTL)

Most azonban kiszivárogtak a produkció idei, 2. évadának a műsorvezetői – írja a SorozatWiki. Megnevezték – a tévétársaság hivatalos kommunikációja előtt –  a vetélkedő házigazdáit. A műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence, illetve Majka és Pápai Joci lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások.

Az első adás azonban rendhagyó felállással indul majd, ugyanis Balázs mellett Majka lesz majd látható a game show-ban. 

Megvannak a sztárvendégek

Az első héten már igazi sztárparádéra lehet számítani, ugyanis összecsap egymással Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata is. A game show-ban Dudás Miki is fel fog tűnni, akinek a feladata a vízbe esők kimentése lesz – írja az RTL.hu.

Majka és Pápai Joci, a Zsákbamacska tavalyi, első évada után ismét együtt vezetnek műsort, Sebestyén Balázs és Istenes Bence pedig most először lesznek együtt egy tévéprodukció műsorvezetői. Az is érdekesség, hogy az első, rendhagyó adás műsorvezető párosa sem vezetett még korábban együtt műsort, így biztosan érdekfeszítő pillanatoknak lehetünk szemtanúi. 

Mint ismert, a Kalandra fal!-ban szereplő sztároknak a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top