nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoltán anyagi hozzájárulásával juthatott el nyaralni Damu Roland lánya

Jákob Zoltán anyagi hozzájárulásával juthatott el nyaralni Damu Roland lánya

Ragyogóan sikerült a nyaralás a kis Maja számára, amely Jákob Zoltán anyagi segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg.

Jákob Zoltánnak hála részt vehetett élete első nyaralásán Damu Roland lánya, Maja, aki Balatonszárszón pihenhetett pár napot édesanyjával. Az üzletembertől segítséget kérő Edina nem győzte felsorolni, mennyi mindent csináltak nyolcéves gyermekével, amelyet a milliárdos anyagi hozzájárulása nélkül nem tudtak volna megoldani.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Mindenkinek elbüszkélkedett, hogy ő bizony a Jákob Zolitól kapott ajándékba egy igazi nyaralást! Minden hatalmas élményt jelentett neki, még az is, hogy igazi étteremben ehettünk, mert eddig ilyesmire sem volt példa.

– mondta az édesanya. 

Az édesanya gyermekével egy vendégházban szállt meg, ahol öt napot töltöttek el. A házhoz tartozott egy gyerekmedence, volt tévé és játszótér is, de Maját leginkább a Balaton varázsolta el – na meg az előző Nagy Ő-től kapott plüssállat, amivel azóta is minden este alszik.

„Nem félt a „nagy víztől”, a Balatontól sem, boldogan pancsolt benne, de meg tudtam neki végre venni minden kis csecsebecsét, fürdőjátékot, amire csak vágyott. A strandra sem csomagolt szendvicsekkel kellett menni, hanem ott ehettünk palacsintát vagy lángost, amit éppen megkívánt. Olyan volt ez neki, mintha öt napig gyereknap lenne! Ráadásul épp kifogtuk a jó időt is, ebben a melegben a legjobb volt a strandon a vízben hűsölni. Még azt is megengedtük magunknak egyik nap, hogy a strandon egy nagy, baldachinos dupla napozóágyat béreljünk. Nehéz is volt visszajönni, de ez az élmény mindkettőnket elkísér életünk végéig” – vallotta meg az édesanya a Blikknek, hozzátéve: 

Egy anya számára nincs nagyobb öröm, mint amikor látja a boldogságot a gyermeke szemében. Maja szeme pedig végig nevetett! Szép barnára sült a kis bőre, boldogan játszott a többi gyerekkel és biztos vagyok benne, hogy ez egy életre szóló élmény marad majd neki. Jákob Zolinak pedig nem győzök elég hálás lenni, hihetetlen, hogy léteznek még ilyen önzetlenül segíteni akaró emberek a világon, mint ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top