Sztárok, akik a fizetésükből házat vettek a szüleiknek

R. V. | 2024. Augusztus 15.
Míg egyes sztárok gazdag szülők gyermekeiként futnak be, addig mások szerényebb körülményekből érkeztek. Ők a szüleikre költötték az első fizetésüket.

A házvásárlás olyan luxus manapság, amit kevesen engedhetnek meg maguknak. Pláne, ha nem is saját maguk költöznének be, hanem ha ajándéknak szánják. Ez óriási dolog. Az alábbi sztárok azonban pontosan erre költötték a pénzüket, amint befutottak és lehetőségük adódott: házat vettek ajándékba a szüleiknek. Mutatjuk, kikről van szó!

john boyega nlc

John Boyega 2020-ban óriási mosolyt csalt a szülei arcára, amikor egy új otthonnal lepte meg őket. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

nicki minaj nlc

Nicki Minaj édesanyja dicsekedett el azzal, hogy a lánya, amint befutott a slágerlistákon, vett neki egy házat és több autót is. (Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic)

chris pratt nlc

Chris Pratt az első nagyobb munkája után kapott fizetését 23 évesen gondolkodás nélkül arra költötte, hogy az anyukájának vegyen egy házat. (Fotó: Evan Agostini/Getty Images)

michael b jordan nlc

Michael B. Jordan gyerekkori álmát valósította meg azzal, amikor vásárolt a szülei számára egy 1,7 millió dolláros (621 millió forintos) ingatlant. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

dwayne johnson nlc

Dwayne Johnson 2022-ben lepte meg az édesanyját egy új otthonnal. A ház különlegessége egy külön arra dedikált szoba, ahol a nő tárolhatja a kisebb-nagyobb csecsebecséit, emlékeit és (Photo by Albert L. Ortega/Getty Images)

margot robbie nlc

Margot Robbie elhatározta, hogy amint lesz rá elég pénze, kifizeti az anyja lakáshitelét, hogy megköszönje a sok-sok támogatást, amíg küszködő színész volt. (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

via

Exit mobile version