nlc.hu
Aktuális

Nem tud beköltözni a megvásárolt házába

Hiába fizetett ki 180 millió forintot egy házért Károly, nem hajlandó kiköltözni az előző tulajdonos

Feljelentést tett a rendőrségen.
lakáskulcs,

Szabó Károly hiába fizetett ki 180 millió forintot egy házért tavaly tavasszal, azóta sem tud beköltözni. Befektetésként, a cége nevére vette meg az érdi ingatlant, s bár a tulajdoni lapon is egyedüli tulajdonosként szerepel, a ház korábbi gazdája nem hajlandó kiköltözni onnan – számolt be a bizarr esetről a Blikk

Az ingatlanügyletkor a korábbi háztulajdonos felesége megkérte a vállalkozót, hogy – mivel nincs hová menniük – szeretnének még maradni pár hónapot. Közben Károly 30 millió forintot költött az épület felújítására még úgy is, hogy kiderült, azon használatba vételi és fennmaradási engedély sem volt. „Novemberre sem költöztek ki, mi több, onnan kezdve elérhetetlenek telefonon, letiltották a számomat. Egyértelműen felültettek, kicsaltak tőlem majd’ 200 millió forintot” – panaszkodott a lapnak a vállalkozó, aki amikor legutóbb birtokba próbálta venni a házát, az eladó és a fia fejszével felfegyverkezve állta Károly útját.

A tehetetlen férfi feljelentést tett a rendőrségen és ügyvédjével a bíróságon is eljárásokat indított, ám akár évekig is eltarthat, míg törvényes úton érvényt szerezhet az igazának.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top