nlc.hu
Sztárok
Eladó Törőcsik Mari velemi háza

Mégis eladja Törőcsik Mari velemi házát a lánya – kiderült, mennyit kér érte

Három éve üresen áll, csak most lett meghirdetve.

Immár bárki beköltözhet Törőcsik Mari egykori otthonába: 69 millióért lehet megvenni azt a velemi házat, amelyben élete utolsó éveit töltötte – írja a Blikk.

Törőcsik Mari

Törőcsik Mari a velemi házában 2019. márciusában – Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Mint a netes ingatlanhirdetésből (amelyet időközben eltávolítottak) kiderül, az 1450 négyzetméteres telken lévő, mintegy 140 négyzetméteres, régi parasztházból átalakított, négyszobás lakóépület pincével és egy kis medencével is rendelkezik. A ház a legendás színésznő 3 évvel ezelőtti halála óta üresen áll. Törőcsik Marinak ugyan családtagja is él Velemben – a vietnami származású, örökbe fogadott fia, Son ott telepedett le a családjával –, a házba azonban a falubeliek szerint nem tette be a lábát, mert a színésznő lánya, Teréz, aki tíz éve lett az ingatlan tulajdonosa, nem engedte be.

Mint a bulvárlap megjegyzi, korábban volt olyan kezdeményezés, hogy emlékház lesz belőle, ám ez meghiúsult.

A Nemzet Színészéről amúgy nemrég az derült ki, hogy titokzatos hangfelvételt hagyott hátra. Vecsei H. Miklós rögzítette a beszélgetésüket, amikor nála járt ifjabb Vidnyánszky Attilával pár héttel a színésznő halála előtt. A felvételt azóta az íróasztala fiókjában őrzi, de hogy mi hallható rajta, egyelőre rejtély.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top