nlc.hu
Sztárok
Törőcsik Mari utolsó hangfelvétele

Titokzatos hangfelvételt hagyott hátra Törőcsik Mari, pár héttel a halála előtt rögzítették

Egyelőre nem tudni, mit őriz a hanganyag.

A 3 éve elhunyt Törőcsik Mari az élete  utolsó éveiben sokat betegeskedett, egyre nehezebben kommunikált, ám még így is szívesen fogadott látogatókat a velemi otthonában. Ekkor látogatta meg őt Vecsei H. Miklós és ifjabb Vidnyánszky Attila is, akik órákig beszélgettek az idős művésznővel. Vecsei rögzítette is a beszélgetésüket, amit azóta az íróasztala fiókjában őriz, de hogy mi hallható a felvételen, egyelőre rejtély – írja a Blikk.

Törőcsik Mari

Megemlékezők Törőcsik Mari portréinál a Nemzeti Színház előtt 2021-ben – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Néhány héttel a halála előtt jártunk nála, órákon át beszélgettünk” – árulta el a bulvárlapnak a színész, arról azonban nem beszélt, mi hangzik el a titokzatos felvételen.

Mint a Blikk megjegyzi, elképzelhető, hogy szakmai céllal – ismét egy projekt miatt – készült, hiszen évekkel korábban a William Faulkner Míg fekszem kiterítve című kisregényéből készült darabban felvételről csendült fel Törőcsik Mari hangja, ám lehet, hogy csupán emléket akartak állítani a hanganyaggal a Nemzet Színésznőjének.

Törőcsik Mari velemi házáról amúgy megdöbbentő pletyka kering. Állítólag a lánya, Teréz, áron alul, 45 millió forintért titokban árulja a házat és a színészbarátok egyikének adná el. Egyes híresztelések arról is szólnak, hogy a Velem közepén álló családi ház – amit a művésznő még életében a lányára íratott – lassan az enyészeté lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top