nlc.hu
Sztárok

Apartmanban él a Tóth család, amíg nem költözhető az új otthonuk.

Amíg nem költözhető az új otthonuk, itt élnek Tóth Gabiék

Jelenleg még nem költözhető az új otthonuk, ezért egy apartmanban él a Tóth család.

Tóth Gabi márciusban jelentette be, hogy egy kertes családi házat vásároltak maguknak Szentendrén. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Instagram)

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani” – fogalmazott a 35. születésnapja alkalmából írt blogbejegyzésben. Akkor még azt hitték, elég lesz csupán egy tisztasági festés, aztán költözhetnek is, ám ennél jóval hosszabbra nyúlt a felújítás.

Olyannyira, hogy a munkálatok még mindig tartanak, ráadásul az egész család lebetegedett, Hannaróza még kórházba is került. Gabiék a 24 órán át elérhető Instagram-történetükben informálták követőiket, amelyekből kiderült, hogy még mindig nem új otthonukban, hanem egy szentendrei családi apartmanban laknak.

„Annyira otthonos itt lenni, ugye?” – írta Gabi ahhoz a videóhoz, amelyen a férje éppen rizottót készít az apartmanjuk konyhájában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top