nlc.hu
Család

Tóth Gabi megmutatta vidéki házukat

„Új kezdet” – Tóth Gabi megmutatta új, vidéki otthonukat

Az énekesnő nem tagadta, szeretne vidéken új életet kezdeni, és úgy tűnik, az álom valóssággá vált.

Az énekesnő nemrég arról írt, régi vágya az, hogy a Dunakanyarba költözzön, és úgy néz ki, hogy már közelebb került ahhoz, hogy álma valóra váljon.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani” – fogalmazott a 35. születésnapja alkalmából írt blogbejegyzésben.

Tóth Gabi

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Az Blikk szúrta ki, hogy Tóth Gabi nemrég megosztott néhány korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetet, amiből arra lehet következtetni, hogy már elköltöztek az új házba vagy már csak az utolsó simításokat végzik rajta. 

„Új kezdet, új otthonunk”- írja az énekesnő, aki a Budapest közeli helyről fotót is mutatott, ezeken egy virágzó cseresznyefát, egy díszes oszlopot és egy szomszédot lehet látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top