nlc.hu
Sztárok
Torghelle Sándor szerint Shane Tusup átlépett egy határt a beszólásával

Torghelle Sándor szerint Shane Tusup átlépett egy határt a beszólásával

Torghelle Sándor szerint van egy határ, amit nem szabadna átlépni, ezt azonban véleménye szerint Shane Tusup nem vette figyelembe...

Shane Tusup többször is lenagypapázta ellenfelét, beszólása pedig nem igazán tetszett Sztárbox béli ellenfelének, véleménye szerint ugyanis Tusup túllőtt ezzel egy bizonyos határon. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Ahogyan már mi is írtunk korábban róla, a Sztárbox idén ősszel induló évadában a férfi középsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor csap össze egymással.

Eléggé jól ismerem Tusupot, annak idején egy csapatban dolgoztunk, de most fordult a kocka! A szorítóban két ellentétes oldalon fogunk állni. De ettől függetlenül szerintem van egy határ, amit nem kellett volna átlépni, ő mégis megtette!

– mondta Torghelle Sándor a beszólás kapcsán a Story magazinnak.

„Egyáltalán nem volt poénos, hogy lenagypapázott!… Humorosan beszólogatni persze ér, de ezzel túllőtt a célon! Bár tudom, hogy Shane milyen, azt gondolja, mindenhez is ért, de fölösleges ennyire elbíznia magát. Én is vagyok olyan határozott és céltudatos, mint ő, de a számat nem jártatom feleslegesen. Egyébként is azt gondolom: nem biztos, hogy a sok duma mögött teljesítmény is van. Ettől függetlenül felőlem nyugodtan folytathatja ezt a stílust, az sem érdekel, ha mérkőzés közben próbál majd felhergelni. Csinálja csak! A futballpályán is sokan szidtak, és voltak, akik próbáltak kellemetlenséget okozni, de engem ez csak még erősebbé tett. Shane is csak plusz motivációt adott ezzel, úgyhogy előre is köszönöm neki” – tette hozzá.

Shane Tusup alig várja már a küzdelmet

Shane Tusup mindig is tisztelte a bokszot és a különféle küzdősportokat, a Sztárboxra pedig egy kifejezetten menő kihívásként tekint. Az amerikai fociban szerzett tapasztalatai miatt régóta tudja magáról, hogy jól állja az ütéseket, az viszont számára is új és furcsa élmény volt, hogy most vissza is kell adnia a pofonokat – olvasható az RTL.hu oldalán a sztárversenyző bemutatkozásánál. 

„Ez egy klassz kihívás. Mindig tisztelettel figyeltem a bokszot és a küzdősportokat. Mindig tudtam, hogy jól bírom az ütéseket. Az amerikai futball miatt tudtam, hogy nincs gondom a pofonokkal. De az, hogy valaki tényleg megüssön és utána vissza is adjam, az egy teljesen új élmény volt. A sparring része és hogy valódi ütésekkel edzünk nagyon szórakoztató, de közben új és fura érzés is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top