nlc.hu
Sztárok
Sárközi Ákos utódja A Konyhafőnökben

Közülük kerülhet ki Sárközi Ákos utódja A Konyhafőnökben

Két név merült fel.
konyhafőnök

Mint arról korábban beszámoltunk, 8 év után lecserélte az RTL Sárközi Ákost A Konyhafőnökben. A napokban elkezdődött a főzőshow 11. évadának a forgatása, de már nélküle. Úgy tudni, a helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. A story.hu utánajárt, ki lehet Sárközi Ákos utódja.

A portál úgy értesült a gasztronómia világában dolgozó informátoraitól, hogy két név kering a szakmában. Az egyik Rózsa Dávid, aki a svájci 1910 Gourmet by Hausers séfje, és tavaly kapott Michelin-csillagot. Ráadásul a hazaköltözésről egy tavaly őszi interjúban így nyilatkozott: „Én szeretek külföldön élni, szeretem Svájcot. (…)  Egyszer úgyis visszajövök, nyitott vagyok. Nem szabad soha azt mondani, hogy soha.”

Tóth Szilárd a másik esélyes, ő 2022-ben feltűnt már A Konyhafőnökben. Évek óta a Salt konyhafőnöke, az étterem 2021-ben kapta meg a Michelin-csillagot. A mátészalkai származású szakembert tavaly beválasztották a Világ 100 legjobb séfje közé.

A csatorna egyelőre nagy titokban őrzik a séf nevét. “Műsorainkkal kapcsolatban időben fogjuk tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit egyaránt”reagálták korábban a Blikknek.

Kiemelt fotó alapforrása: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top