nlc.hu
Sztárok
Súlya miatt bántották Ördög Nórát

Ördög Nórának nagyon fájt, amikor a súlya miatt bántották

Sorra kapta a célzásokat, beszólásokat.
Ördög Nóra

Ördög Nóra volt Lékai-Kiss Ramóna legutóbbi vendége a TV2 Titkok Ramónával című podcastjában. A műsorvezető a beszélgetés során bevallotta, nagyon fájt neki, amikor a súlya miatt bántották.

“Tényleg bombasztikusan nézel ki” – dicsérte Ördög Nórát a TV2-s kolléganője, mire a kétgyermekes műsorvezető elárulta, hogy volt olyan időszak, amikor kicsit elhagyta magát és felkúsztak rá pluszkilók, és ezt bizony a fejéhez vágták. Elmesélte, hogyan élte meg ezt az időszakot és, hogy miben találta meg a megoldást.

“Szeretek jókat enni, inni. Ez az életvitel ezekkel a dolgokkal is együtt jár nyilván, és közben meg egy csomó olyan helyzet van, ahol meg szeretnék jól kinézni. Attól meg nagyon rosszul tudtam magamat érezni, amikor ….” – kezdett bele Ördög Nóra, majd Lékai- Kiss Ramóna közbeszólt és rákérdezett: “Amikor megírták, hogy terhes vagy?

“Ez rendszeresen volt. A covid alatt annyira felkaptam a kilókat, belekényelmesedtem a karanténszituáció, hogy konkrétan kicsit rám kellett szólni, hogy ‘Baj van?’ És ez annyira mélyre ment. Ez annyira rosszul esik azóta is” – vallotta be a műsorvezető.

Elárulta az is, hogyan kezelte a beszólásokat: “Persze visszavágtam, hogy ‘na, majd én eldöntöm, hogy jól érzem-e magamat a bőrömben vagy nem’. És majd ha én le akarok fogyni, akkor lefogyok. Nyilván utána összekaptam magamat és ledobtam pár kilót. De, hogy így, ez a mondat, amit sosem akarsz hallani. ‘Jól vagy? Minden oké?’ vagy az, hogy ‘Gratulálok!’…”

Majd arról beszélt, hogyan számolt le a pluszkilókkal:“És jött fehérnemű kampány, fürdőruha kampány. És visszanéztem a képeket, és értem, hogy a fotósok meg tudják oldani, de nem akartam ennyire… nem akartam rosszul érezni magamat a bőrömben. És találtam egy olyan, életmódváltásban csúcsosodó dolgot, ami nekem nem okoz nehézséget. Rájöttem, csomószer elfelejtek reggelizni, meg kihagyom. Ez minden régi iskola szerint hiba. És akkor elkezdtem ezt az időzónás vagy időablakos étkezést tulajdonképpen, vagy böjtölést, úgyhogy a reggeli az, amit én ebből a rendszerből kihagytam, mert nekem ez okoz a legkevésbé problémát. A vacsorát azt nem tudnám elengedni. Viszont azt érzem, hogy ha egyébként a délelőtt az így eltelik, 2-ig vagy 3-ig nem eszem, akkor utána már van egy olyan fegyelmezettség ebben a dologban, hogy utána sem kezdek el zabálni. (…) Nyilván oda is figyelek, hogy egészségesebb ételeket egyek, a szénhidrátot és a cukrot kerülöm, és akkor most már lassan 2 éve van így. Nem volt ez egy nagyon hirtelen dolog, de valahogy átalakult a szervezetem”.

“Akkor ez már egy tudatos életmódváltás” – állapította meg Lékai-Kiss Ramóna.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Titkok Ramónával – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top