nlc.hu
Sztárok
Pánik: a parti őrség indult Kajdi Csaba keresésére

Pánik: a parti őrség indult Kajdi Csaba keresésére

A modellügynökség vezetője ma már nevetve emlékszik arra a gyerekkori történésre, amikor másfél kilométert úszva a tengerben eltűnt a szülei szeme elől.

Nem kis riadalmat okozott a tizenéves Kajdi Csaba, amikor egy nyári vakáció során úszni indult. A modellügynökség vezetője gyerekkorában sokat sportolt, a tenisz és a vívás mellett az úszást is rendszeresen gyakorolta.

Fotó. Olajos Piroska

Fotó. Olajos Piroska

„Úszni szerettem a legjobban, az izzadós sportok sosem jöttek be. A nyarakat általában Nizzában töltöttük, nagynénémékhez jártunk át strandolni, akik Nizzától nem messze laktak” – idézte fel gyerekkori emlékeit a Sláger FM-en Kajdi Csaba, aki egy ilyen nyaralás során a frászt hozta szüleire.

Bementem a tengerbe, hogy úszok egyet. Elúsztam az első bójáig, aztán a másodikig és így tovább. Végül az utolsó, tengerjáró hajóknak kijelölt bójánál álltam meg, ami már eléggé nyílt víz. Nagyjából másfél kilométerre lehettem a parttól. Megkapaszkodtam a bójában, nem voltam fáradt, de gondoltam, megállok. Az a bója már olyan hatalmas volt, hogy átölelni se tudtam

– mondta RádiósCyla, aki remekül érezte magát a tengeren ringatózva.

„Nem volt semmi félelemérzetem, egy idő után elindultam vissza. A távolból csak kis, gombostű nagyságúnak tűnő fejem egyre közeledett a part felé. Nagy büszkén jöttem ki a vízből, hogy mennyit úsztam” – tette hozzá Kajdi Csaba, akit már fejvesztve kerestek szülei.

A szüleim frászt kaptak, apámtól kaptam is egy pofont, a motorcsónakok már indultak ki a keresésemre. Mindenki elindult megkeresni, miközben én „csak” úsztam

árulta el Pordán Petrának Kajdi Csaba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top