nlc.hu
Sztárok
Hétfőn Kökény Attilával indul az Adom a napom 4. évada

Hétfőn Kökény Attilával indul az Adom a napom 4. évada

Augusztus 26-án 20 órakor folytatódik a VIASAT3 sikerműsora, amely tavaly nyár végén indult, mégis a 4. évadával várja már a nézőket.

Az első héten Kökény Attila, Nagy Sándor, Keresztes Ildikó és Thuróczy Szabolcs adja a napját. Hogy hogyan telik az életük, azt reggeltől kendőzetlenül láthatjuk az élő streamben az oldalunkon, este pedig – ahogy megszokhattuk – Geszti Péterrel beszélgetnek majd néha mélyebb, néha könnyedebb témákról, de mindenképpen őszintén.

Hétfőn Kökény Attilával indul az Adom a napom 4. évada

Itt az ősz, amikor gyakrabban nyúlunk a tévékapcsolóért, főleg akkor, ha indul az Adom a napom, amely tavaly elnyerte a Televíziós Újságírók Díján az év legjobb talkshowja díjat. Az Invisible Island gyártásában készülő műsorban négy héten keresztül 16 sztár napját követhetjük. Az őszi évadban elsőként Kökény Attila adja a napját, aki arról is mesél, hogyan járta meg a mélységeket és magasságokat, őt követi Nagy Sándor, számos tévé-sorozat és színházi előadás kedvelt sztárja, akinél kíváncsiak vagyunk, vajon mi rejlik a mindig mosolygó sármőr képe mögött; szerdán Keresztes Ildikó hosszú elvonulás és komoly betegség után mesél az életéről, majd az első hét utolsó vendégeként érkezik az egyik legnépszerűbb színész, Thuróczy Szabolcs, aki ritkán nyílik meg, most mégis beenged minket a hétköznapjaiba.

A következő hetekben pedig Geszti Péternek adja a napját többek között Majoros Péter „Majka”, Till Attila „Tilla”, Erős Antónia, Básti Juli és Kiss Ádám is.

Ahogy az előző évadban, a nézőknek most is lesz lehetősége kérdéseket feltenni a vendégeknek – ezeket a hello@adomanapom.hu email címre várjuk.

Adom a napom 4. évad: augusztus 26-tól hétfőtől csütörtökig 20:00-kor a VIASAT3-on!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top