nlc.hu
Sztárok
Mesés fürdőruhában Ördög Nóra

Csodás fürdőruhában fotózták Ördög Nórát

Látványos képeket osztott meg magáról.
Ördög Nóra

Ördög Nóra pihenéssel töltötte az augusztusi hosszú hétvégét, erről pedig ő maga számolt be, az Instagram-oldalán. A TV2 műsorvezetője ugyanis, egy különleges fotósorozatot töltött fel a netre. A képek egy medencében készültek, a víz felszínén pedig a csodás  fürdőruhában lubickoló híresség látható. “Elmerülés a vízben a gondolataimban”- írta a poszthoz.

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy a kétgyermekes édesanyát mennyire rosszul érintette, amikor a súlya miatt bántották. “Szeretek jókat enni, inni. Ez az életvitel ezekkel a dolgokkal is együtt jár nyilván, és közben meg egy csomó olyan helyzet van, ahol meg szeretnék jól kinézni. Attól meg nagyon rosszul tudtam magamat érezni, amikor ….”- mondta, majd hozzátette azt is, hogy milyen érzés volt, amikor azt írták neki, hogy olyan az alakja, mintha várandós lenne. “Ez rendszeresen volt. A covid alatt annyira felkaptam a kilókat, belekényelmesedtem a karanténszituáció, hogy konkrétan kicsit rám kellett szólni, hogy ‘Baj van?’ És ez annyira mélyre ment. Ez annyira rosszul esik azóta is” – ecsetelte a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top