nlc.hu
Sztárok
Ez a sármos férfi rabolta el Gelencsér Tímea szívét

Ez a sármos férfi rabolta el Gelencsér Tímea szívét

A volt szépségkirálynő kivételes tartalmat osztott meg közösségi oldalán: megmutatta ritkán látott párját, Mátyást, akivel nagy napot ünnepeltek.

Gelencsér Timi tavaly április elején jelentette be, hogy már közel egy éve boldog párkapcsolatban él párjával, Mátyással. Bár a modell nem gyakran oszt meg közös fotót szerelmével, most mégis kivételt tett és kiskutyájukkal közösen pózoltak a kamerának. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Bár a páros elképesztően mutat egymás mellett a Timi közösségi oldalára kiposztolt fotókon, Mátyás  nem csak jóképű, hanem komoly üzletember is: egy gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozása van, mellyel egyébként a Cápák között című műsorban is szerepelt. A sport szeretete is ugyanúgy megvan benne, mint a korábbi Exatlonistában, ugyanis korábban  az FC Hatvan játékosa volt.

Mátyás egyébként csak pár évvel idősebb kedvesénél, így korban is közel állnak egymáshoz. Timi bár nem sokat beszél a kedveséről, de idén januárban már arról vallott, hogy szintet lépett a kapcsolatuk és összeköltöztek. A feltöltött fotók alapján úgy tűnik, elképesztő köztük a harmónia, Timinek pedig biztosan jól esik párja támogató szeretete, ugyanis nemrégiben nagy lépésre szánta el magát. Otthagyva a TV2 csatornáját átigazolt az RTL-hez, ahol Árpa Attila mellett – női műsorvezetőként – élőben közvetíthet egy nemzetközi sporteseményt.

“A mi napunk”

Timi a közösségi oldalára feltöltött fotója mellé az Az #OurDay ❣️ hashtaget írta, amely magyarul annyit tesz: a mi napunk. A találgatások máris megindultak, hogy ez vajon mit jelenthet, a legtöbben pedig arra gyanakodnak, hogy most ünnepelhetik a második évfordulójukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top