7 magyar sztárpár, aki a nagy korkülönbség ellenére is boldog

D. A. | 2024. Augusztus 21.
Tíz, húsz, sőt, akár harminc év is akad a következő párosok között, és mégis: boldogságuk határtalan! Galériánkban mutatjuk, kik ők.

A kor csak egy szám, szokták mondani, és a következő sztárpároknál jobb példát nem is találni arra, hogy ez mennyire igaz. Többeknél évtizedes korkülönbségről beszélhetünk, ám őket egyáltalán nem zavarja ez, láthatóan megtalálták egymásban a lelki társukat. Sőt, azokra a kétkedőkre is rácáfoltak, akik korábban nem sok jövőt jósoltak a kapcsolatuknak.

Caramel és Szilágyi Szilvi

Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilvi 2015-ben házasodtak össze, és ma már két gyereket nevelnek, Szofit és Miront. Kettejük között 11 év korkülönbség van, ami kezdetben sokak szemét szúrta, ők azonban kitartottak. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Ernyey Béla és Balaton Dóra

Ernyey Bélát és 38 évvel fiatalabb kedvesét, Balaton Dórát rengeteg kritika érte a hatalmas korkülönbség miatt. Az idő azonban őket igazolta, 2009 óta házasok. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla 2016-ban szeretett bele a nála 17 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéba. Azóta összeházasodtak, és külföldön próbáltak szerencsét, ahonnan a színész egészen gyakran jelentkezik be közösségi oldalain. (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Kasza Tibi és Manker

Kasza Tibi és Darai Andrea, azaz Manker 13 éve találtak egymásra. A 14 év korkülönbség ellenére úgy tűnik, hogy nagyon boldogok és a legnagyobb szeretetben nevelik két lányukat. (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Solti Ádám és Berni

Solti Ádám 16 évet ver rá feleségére, Bernire, akivel 20109-ben kötötték össze az életüket. Bár bőven akadtak hullámvölgyek a kapcsolatukban, ők ketten mégis kitartottak egymás mellett. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Czutor Zoli és Zsanett

Czutor Zolinak és Zsanettnek három közös gyermeke született, annak ellenére, hogy a kapcsolatuknak nem sok jövő jósoltak, mivel 20 év korkülönbség van kettejük között. (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Stohl András és Luca

2020-ban mondta ki a boldogító igent Stohl András és felesége, Luca, aki 19 évvel fiatalabb a színésznél. Első gyermekük, Bella 2022-ben született meg. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

És ha már sztárpárok, jöjjenek az újrakezdők is

Exit mobile version