nlc.hu
Sztárok
Király Linda édesapja nem sietteti lányát unokaügyben

Király Linda édesapja nem sietteti lányát unokaügyben

Az énekesnő édesapja elárulta, hogy mit szól lánya új kapcsolatához.

Király Lindát néhány nappal ezelőtt a reptéren látták csókolózni egy jóképű férfival, majd robbant is a hír: az énekesnő megerősítette, hogy valóban újra szerelmes. Választottja már régóta jelen van az életében, Simon volt ugyanis első szerelme, és a szakítást követően is szoros maradt köztük a kapcsolat, olyannyira, hogy szinte természetes fordulat volt újbóli egymásra találásuk. Bár a kapcsolatuk jövője még kérdéses, Linda édesapja, Király Tamás elmondta, mit szól lánya szerelméhez. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Bár a páros szakítása óta már eltelt 15 év, mégis újra összehozta őket a sors. Király Linda és amerikai barátja, Simon már a Sziget fesztiválon is együtt mutatkoztak az énekesnő családjával, és most az is kiderült, mit szól kapcsolatukhoz Linda édesapja.

Régóta ismerem Simont, Los Angelesben együtt dolgoztunk. Nagyon kedvelem őt, de a többit Lindára bízom, ez az ő élete. Ő tudja, ki mellett szeretne lenni

– fogalmazott a Story magazinnak Király Tamás, aki egyáltalán nem sietteti lányát unokaügyben. 

Nekünk Linda boldogsága a legfontosabb. Mi a kiskutyájával együtt is nagyon-nagyon szeretjük, és semmifajta nyomást nem helyezünk rá

– mondta az apa. 

Linda és párja között azonban nem tabu a családalapítás témája: 

“Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top