nlc.hu
Sztárok
Nem teljesítik Alain Delon utolsó kívánságát

Nem teljesítik Alain Delon utolsó kívánságát

A színészlegenda családja elutasította Alain Delon utolsó kívánságát, miszerint altassák el és vele együtt temessék el kutyáját, Loubo-t.

88 éves korában elhunyt Alain Delon a Párizshoz közeli douchyi birtokán, augusztus 18-án reggel. A halálhírt a francia filmsztár három gyermeke (Alain Fabien, Anouchka és Anthony) tudatta.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Alain Delon színész, rendező, producer, botrányhős és az elmúlt fél évszázad egyik legnagyobb férfi szexszimbóluma volt. Több mint 50 éven éven át volt a pályán (bár a 2008-as Asterix az olimpián óta nem csinált mozifilmet), és noha 20. századi francia mozi legemblematikusabb és legvonzóbb arcának számít, nem mindig volt egyszerű eset

Különleges kívánságot fogalmazott meg

A színészlegenda különleges kívánságot fogalmazott meg halála előtt: azt szerette volna, ha kedvenc kutyáját, egy 10 éves belga malinois-t, Loubo-t elaltatják, és vele együtt temetik el. A kutyát 2014-ben egy menhelyről fogadta örökbe.

“Ő az én életem végének kutyája… Úgy szeretem, mint egy gyermeket. Több mint 50 kutyám volt életem során, de vele különleges a kapcsolatom.”

– nyilatkozta korábban az ebről a színész.

Delon mindig is rendkívül szerette kutyáit, ezért is kérte, hogy Loubo-t vele együtt temessék el a loire-i Douchy faluban található temetőben. Azonban a színész halála után az állatvédők gyorsan kifejezték aggodalmukat, mondván, hogy egy egészséges állat életének nem szabadna egy ember életéhez kötődnie. – írta meg a The Guardian cikkére hivatkozva a propeller

A színész lánya mindezek után megerősítette, hogy nem fogják a kutyát elaltatni és Loubo a család része marad édesapja halála után is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top