nlc.hu
Sztárok
Ejha: egy Ferrarit kapott ajándékba Jákob Zoltán

Ejha: Ferrarit kapott ajándékba Jákob Zoltán

A milliárdos üzletember nagyon boldog, ugyanis gyűjteményéből már csak ez a típusú darab hiányzott.

Nem akármilyen meglepetésben részesült Jákob Zoltán, aki szerint a különleges Ferrari autó egy igazi telitalálat ajándék volt. A különleges darabot kollégája ajándékozta neki,  igaz, csak matchboxverzióban.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Magyarország 39. leggazdagabb embere egy Ferrari Purasangue-val lett gazdagabb, a különleges darabot pedig meg is mutatta követőinek. A videóban a kolléga elárulja, hogy nagyon sokat kellett rohangálnia a darabért, azonban végül sikeresen meg tudta azt vásárolni, ezzel pedig alaposan sikerült meglepnie munkaadóját. Ajándéka azért volt igazán telitalálat, mert pont ez a darab hiányzott az üzletember játékautó-gyűjteményéből. 

Petinek köszönhetően kiegészült a gyűjteményem, a Ferrari Purasangue-éval, a másik Ferrari 488 Spider mellett, meg a legeslegelső Ladám mellett

– mondta Jákob Zoltán, aki egy „Akasztják a hóhért!” felkiáltással árulta el, hogy ezúttal ő kapott ajándékot a munkatársától, nem pedig ő lepett meg valakit.

A megható jelenetről az üzletember egy videót is megosztott az Instagram-oldalán. Lelkesen bontotta fel az ajándékot, majd hamar kiült az öröm az arcára, amint megpillantotta, mit tartalmaz a doboz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top